Жінка народила 9 дітей: лікарі пропустили двох при скануванні (Фото)

25-річна Халима Сіссе з Малі привернула увагу західноафриканської країни, коли у вівторок вона народила дев'ятьох малюкам за допомогою кесаревого розтину.

25-річна Халима Сіссе з Малі була доставлена ​​в Марокко, щоб народити своїх дітей після того, як УЗД показало, що вона очікує сімох дітей, проте в підсумку вона народила дев’ять.

25-річна Халима Сіссе з Малі привернула увагу західноафриканської країни, коли у вівторок вона народила дев’ятьох малюкам за допомогою кесаревого розтину.
Лікарі спочатку думали, що вона народить сімох дітей після УЗД.
У березні її доставили в Марокко для надання спеціалізованої допомоги, і там вона народила.

Міністр охорони здоров’я Малі Фанта Сиби заявила: “Новонароджені – п’ять дівчаток і чотири хлопчики та мати почуваються добре”.
Лікарі пропустили двох дітей пані Сіссе на УЗД.

Недоношені діти зустрічаються вкрай рідко, а медичні ускладнення, пов’язані з багатоплідними пологами, часто означають, що деякі з дітей не досягають повного терміну.
Мама Халима народила дітей через кесарів розтин

Новонароджений малюк

Г-жа Сіссе провела два тижні в лікарні Point G в малійскої столиці Бамако, перш ніж вона була переведена в Марокко після втручання президента Малі перехідного періоду Бах Н ‘Дау.

Зараз неясно, чи була її вагітність пов’язана з лікуванням екстракорпоральним заплідненням (ЕКЗ), яке є однією з найбільш частих причин багатоплідних пологів.

Хоча бували та не такі випадки.

Лавінія Мунгу, летіла з Солт-Лейк-Сіті в США в Гонолулу та у неї почалися перейми. Вона не очікувала, що скоро народить і тому зважилася на політ.
Вона летіла на Гаваї зі своєю сім’єю, коли у неї почалися перейми.
Один пасажир поділився кадрами що зігріває серце моменту, коли весь салон вибухнув оплесками після того, як приголомшена Лавінія народила прямо в польоті.

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.