Аліна Кабаєва – чиї її діти і чому це оповите такою таємницею: всі подробиці

"Іноді ти відчуваєш себе настільки щасливим, що навіть боїшся", - загадково додала Аліна Кабаєва.

Перш ніж зникнути з поля зору громадськості, Аліна Кабаєва сяяла в центрі уваги протягом двох десятиліть, спочатку як талановита гімнастка, а потім як російська модель, політик і медіа-магнат.

Але якби вона була відомою наближеною до Володимира Путіна протягом останніх десяти років – і, за чутками, вона була матір’ю чотирьох його дітей, – то увагу до прекрасної Аліною Кабаєвою спалахнуло б найсильніше.

Аліна Кабаєва і Володимир Путін

37-річна Кабаєва була підлітком, коли вона вперше з’явилася на світовій арені.

Її сила, гнучкість і майстерність володіння м’ячем і стрічками художньої гімнастики заслужили її похвалу як найгнучкішу жінку в Росії.

На піку її спортивної слави – бронзової медалі на Олімпійських іграх 2000 року в Сіднеї та золотої медалі в Афінах чотири роки по тому – тодішній одружений Путін, сам захоплювався дзюдо і хокеєм, вперше зустрівся з Кабаєвою. Про це повідомляє Sunday Times.
Пішовши з гімнастики у 2005 році, уродженка Узбекистану Кабаєва випробувала кілька нових кар’єр, всі з яких заробили на своїй славі в гімнастиці.

Була зроблена спроба співочої кар’єри, але вона була залишена.

Час від часу вона моделювала, одного разу з’явившись в золотій сукні за 33 тисячі доларів на обкладинці Vogue Russia.

Протягом восьми років вона займала місце в нижньому рівні російського парламенту, в Думі, набрана путінською партією “Єдина Росія” і працює під її управлінням.

Володимир Путін і Аліна Кабаєва

Але саме у 2008 році вона вперше стала, за чутками, “Таємної першої леді” Росії.

Російський таблоїд повідомив, що Путін зустрічається з жінкою удвічі молодше – Кабаєвою – і що він буде домагатися розлучення зі своєю 30-річною дружиною, щоб вони могли одружитися.

Газета була змушена закритися незабаром після виходу ексклюзивного контракту з власником-мільярдером, пославшись на фінансові труднощі.

З того часу Кремль категорично заперечує будь-які відносини, а Путін зберігав мовчання з цього приводу.

“У мене завжди було негативне ставлення до людей, які пхають свої сопливі носи та еротичні фантазії в життя інших людей”, – одного разу різко відрізав Путін, повідомляє The Sunday Times.

Значною мірою європейські таблоїди залишили підтримувати млин чуток.
Чутки поповзли вгору в червні 2013 року, коли Путін розлучився зі своєю дружиною Людмилою Путіної, колишньою бортпровідницею Аерофлоту і матір’ю двох визнаних дітей.

“Мені подобаються всі російські жінки”, – відрізав новий холостяк, відмахуючись від питань, чи була в його житті ще одна жінка.

Кабаєва була більш кокетливою після того, як Путін розлучився, підтвердивши пресі лише те, що зустріла людину, “якого я дуже люблю”.

Як повідомляє газета UK ‘s Express, вона не назвала його ім’я.

“Іноді ти відчуваєш себе настільки щасливим, що навіть боїшся”, – загадково додала вона.

У наступному році, напередодні Зимових Ігор 2014 року в Сочі, таблоїди сказилися, коли ходили чутки – але як виявилося, помилково – що Кабаєва запалить олімпійський вогонь.

Колишеться червоне плаття, яке Кабаєва носила пізніше під час змагань з гімнастики в Москві, викликало новий виток чуток про вагітність.

Аліна Кабаєва

Потім, у 2017 році, Кабаєва продемонструвала щось схоже на обручку – пов’язку на безіменному пальці правої руки, як заведено носити в Росії заміжніми жінками – під час поїздки на Адріатичне узбережжя Італії.

Як повідомляє британська газета Express, її тільки що оголосили послом чемпіонату світу з художньої гімнастики, і вона сказала пресі, що це “велика честь”.

Вона ухилялася від питань про обручку, навіть коли з’являлася і показувала його на камери, натомість говорячи про себе: “Той факт, що представнику Росії було доручено зайняти цей пост, означає визнання нашої країни”.

Протягом багатьох років Кабаєва не була пов’язана ні з якими іншими нареченими, попри те, що вона була однією з найбільш підходящих жінок у своїй країні, відзначає “Експрес”.

Але її багатство виросло до розмірів першої леді.

Вона залишається номінальним главою Національної медіа-групи, прокремлівської імперії телебачення, радіо та друкованих видань. The Sunday Times відзначає, що у неї є парк розкішних автомобілів і свита служби безпеки.

Останній раз Кабаєву бачили на публіці в жовтні 2018 року, коли вона захищала кандидатську дисертацію. Як повідомила The Sunday Times, дисертацію з навчання дошкільнят художньої гімнастики.

Ходять чутки, що вона мати чотирьох дітей від Путіна, у якого є дві дорослі дочки від його шлюбу.

Володимир Путін і Аліна Кабаєва – зліва. Син Аліни Кабаєвої Діма справа вгорі. Путін в молодості – справа внизу

Старший син Кабаєвою – хлопчик 2009 року народження; Вона також народила дівчинку у 2013 році, повідомляє The Sunday Times.
За даними The Sunday Times і інших публікацій, хлопчики народилися в одній з московських лікарень в травні 2019 року.

Вигнаний журналіст-розслідувач з джерелами в російській розвідці повідомив Sunday Times, що близнюки були народжені через кесарів розтин на VIP-поверсі, який був очищений від усіх інших пацієнтів.

За повідомленням Sunday Times, новини про народження Кабаєвою новонароджених ненадовго з’явилися на сайті шановної російської газети.

Джерело: “HEW YORK POST”

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.