Три лева рятують дівчину від викрадачів: незвичайна історія

Експерт по дикій природі Ефіопії заявив, що леви, можливо, помилували дівчину, тому що її крики були схожі на нявкання дитинчати.

Відомо, що домашні тварини часто рятують своїх товаришів-людей від небезпеки. Від кмітливості Герцога, собаки, яка попередила своїх опікунів про необхідність термінової медичної допомоги своїй дитині, до розумних дій службової собаки Іоланда, яка врятувала свого слабозорих людини від пожежі в будинку, набравши 911 – є багато тварин. Вони заслужили вічну вдячність своїх людських друзів.

Проте справді дивно чути про неприручений тварин, які змушені вриватися і рятувати становище, коли у них практично не було досвіду спілкування з людьми. Приготуйтеся дивуватися розповідям про ці диких тварин, які – без будь-якої видимої причини – втрутилися і врятували людей від неминучої смерті.

Три леви рятують дівчину від викрадачів

Потужний захист!

У червні 2005 року дванадцятирічна дівчинка була схоплена чотирма чоловіками в сільській місцевості на південному заході Ефіопії, коли вона поверталася зі школи додому. Через тиждень після викрадення викрадачі намагалися перемістити її, а поліція переслідувала їх по гарячих слідах, коли три леви прогнали чоловіків.

Леви залишалися з наляканою дівчиною до тих пір, поки поліціянти не прибули, щоб проводити її в безпечне місце. Вона сказала їм, що, хоча її побили викрадачі, які, як вважається, намагалися продати її для примусового шлюбу, леви не чіпали її.

Сержант Вондму Ведадж сказав: “Вони стояли на сторожі, поки ми не знайшли її, а потім вони просто залишили її як подарунок і пішли назад в ліс. Всі думають, що це якесь диво, тому що зазвичай леви нападають на людей”.

Експерт по дикій природі Ефіопії заявив, що леви, можливо, помилували дівчину, тому що її крики були схожі на нявкання дитинчати.

Джерело: Benh LIEU SONG / Flickr

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.