5 повсякденних речей, які не можна піднімати із землі

Ні в якому разі не підіймайте речі з землі. Важливо зупинитися і нагадати собі, що наслідки ваших дій можуть вплинути на ваше здоров'я і щастя.

Існує багато варіантів, як зловмисники можуть вас обдурити просто на вулиці. Деякі люди трапляються на їх “вудку “. Але є речі які, просто не рекомендується підіймати із землі та брати собі для користування.

Чи не хочете накликати на себе різних проблем, пов’язаних з поліцією або здоров’ям, а також позбавлення ваших грошей? Тоді уважно прочитайте цю статтю і прийміть її за керівництво. Хоча як вирішувати в тому чи іншому випадку, право кожного людина. Але ця інформація повинна допомогти вам не потрапити в погану або небезпечну ситуацію

Красиве кільце, гаманець, повний грошей, стара монета або пара навушників для телефону. Ми часто відчуваємо себе змушеними підбирати ці знахідки з землі. Однак ні в якому разі не можна цього робити. Важливо зупинитися і нагадати собі, що наслідки ваших дій можуть вплинути на ваше здоров’я і щастя.

Нижче наведено список повсякденних речей, які не варто підіймати з землі.

1. Гаманець або конверт з грошима.

Будьте обережні, навіть якщо ваші мотиви чисті та ви плануєте передати свою знахідку в поліцію. В цьому випадку ви можете потрапити в пастку старого трюку. Як тільки ви заберете загублений гаманець, може з’явитися “свідок”, що вимагає половину грошей, які ви тільки що знайшли, а потім може з’явитися власник гаманця і звинуватити вас у крадіжці. Ось чому, якщо ви відчуваєте, що за вами спостерігає або переслідує підозрілий чоловік, намагайтеся нічого не брати в руки.

2. Дорогі прикраси (кільце, сережки, кам’яний медальйон).

Ця виверт стара як час. На вулиці ви можете почути, як добре одягнена людина кличе вас і показує гарне дороге кільце, що лежить на землі. По якомусь надзвичайному збігу ваш новий “друг” не захоче кільце, але він або вона будуть щасливі, якщо ви дасте їм трохи грошей за допомогу в його пошуку. В результаті ви даєте їм гроші та через деякий час виявляєте, що блискуче кільце з діамантом було дешевою підробкою.

3. Гарнітура або навушники.

Гарнітура

Зайве говорити, що нікому і в голову не прийшло б скористатися зубною щіткою або рушником, знайденим на вулиці. Чи знаєте ви, що навушники – теж частина наших особистих речей? У поролоні навушників накопичується безліч бактерій. Ось чому ваше недавно виявлений пристрій може мати неприємні наслідки через інфекцію стафілокока або стрептокока, що залишилися від попереднього власника.

4. Ножі та інші предмети, які можна використовувати в якості зброї.

Якщо не хочете проблем з поліцією, краще не забирати випадково знайдені на вулиці ножі. Це правило поширюється і на більш незвичайні красиві речі. По-перше, якщо ви знайшли рідкісну зброю, вас можуть обдурити за тією ж схемою, що і в пункті 2.
По-друге, зброя могла стати частиною злочину. Звичайно, рушниця або снайперська гвинтівка навряд чи просто валяються на вулиці, але ніж можна легко викинути. Останнє, що вам потрібно, – це відбитки пальців по всьому зброї.

5. Ручний трансивер або інше комунікаційне обладнання.

Якщо ви знайдете щось на зразок рації, є велика ймовірність, що ви вступите в конфлікт зі співробітниками правоохоронних органів з цього приводу. Один інтернет-користувач поділився історією, в якій він знайшов працюючу рацію і вийшов в ефір з повідомленням про своє місцеперебування. За його невинні дії він був засуджений за крадіжку.

Якщо ви знайшли рацію на гірськолижному маршруті, в метро або в торгово-розважальному центрі, не намагайтеся вийти в ефір. Краще передати пристрій одному зі співробітників (двірнику, секретарю або охоронцеві). Інший варіант – зателефонувати в поліцію і повідомити їм про місцеперебування пристрою.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.