(Фото) ТОП-6 Ідей маленької кухні для крихітних квартир – затишок і краса!

Часто ми можемо бачити кухні, які виглядають просторими, але для створення зручної, функціональної та візуально приємною кухні не завжди потрібно великий простір.

Маленькі житла – це менші за розміром кімнати, в тому числі та кухня. Для тих, хто живе у квартирі, обмеження простору ще більш проблематично, тому що більше немає місця для розширення.

Часто ми можемо бачити кухні, які виглядають просторими, але для створення зручної, функціональної та візуально приємною кухні не завжди потрібно великий простір. Дизайн кухні можна зробити мінімалістичним, аж до основних елементів, але при цьому універсальним і красивим.

Ідея 1

В обмеженому просторі можна застосувати універсальну концепцію, щоб зробити кухню більш функціональною. Наприклад, частина кухонної стільниці можна використовувати як обідню зону; пральну машину можна прибрати під іншу частину стільниці.

Ідея 2

Таким чином, ваша крихітна кухня може служити багатьом цілям: як місце для приготування, сервування і насолоди їжею. Крім того, ваша кухня може також служити пральні. Концепція універсальної кухні, подібна до цієї, зустрічається в багатьох крихітних квартирах.

Ідея 3

Кріплення полиць до стіни кухні – ефективний спосіб додати більше місця для зберігання речей. Ви можете вибрати відкриті полиці, щоб створити відчуття простору на кухні, або закриті шафи для більш чистого виду. Щоб максимально збільшити простір для зберігання речей, шафи можна розширити, щоб заповнити всю стіну кухні до стелі. Але врахуйте, що чим вище шафа, тим важче дістатися до місця зберігання.

Ідея 4

Побудова кухні із застосуванням I-лінійного планування також дозволяє заощадити простір, особливо якщо вона примикає до стіни. Ви можете додати полки на всю довжину в іншому кінці кухні для зберігання холодильника або просто додати острівний стіл, якщо місце дозволяє.

Ідея 5

Маленька кухня вимагає від вас максимально використовувати доступний простір. Не залишайте порожній простір невикористаним. Ефективно використовуйте кожне простір на кухні. Помістіть часто використовувані кухонне приладдя і столові прилади в легкодоступні місця. Крім економії часу, кухня буде виглядати чистіше та акуратніше.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.