(Фото) Господар кішки не може прийти в себе після провального походу до грумера

Один чоловік додав: "Молодець, що у вас відмінне почуття гумору! Тепер у вас є голий лев. "

Бідна кішка залишилася з жахливою зачіскою після менш разючого сеансу стрижки, і її власник не може перестати сміятися над її сумнівним новим виглядом.

Доглядати за своїм вихованцем самому – непросте завдання, тому люди часто водять своїх пухнастих друзів до професіоналів, щоб ті помили та підстригли їх волосся до тих, хто знає, що вони роблять, коли справа доходить до укладання тварин.

Але що відбувається, коли професіонали помиляються?

Нова зачіска

Ось що сталося з цим бідолахою, власник якої відправився на Reddit, щоб продемонструвати жахливий результат нещодавньої поїздки до грумера.

Користувач сказав, що не просив про таку стрижці та не може перестати сміятися з того часу, як повернувся додому.

Власник пояснив, що хоча стрижка була невдалою, вона необхідна для здоров’я кішки.
Пост вже зібрав майже 1000 коментарів з того часу, як був опублікований на початку цього тижня, і багато співчували жахливій стрижці бідної кішки.

Один написав: “Я дійсно плачу від сміху. Спасибі тобі за це! Бідна кішечка все ще щосили намагається підтримувати свою гідність з голови до ніг.

Другий сказав: “Схоже, ви відфотошопили голову своєї кішки на тіло іншої кішки”.

Інший додав: “Молодець, що у вас відмінне почуття гумору! Тепер у вас є голий лев. ”
Інші коментатори були більш люб’язні, деякі з них пропонували поради про те, як доглядати за довгошерстою кішкою будинку, щоб уникнути пекельних стрижок.

Один з коментарів свідчив: “Також допоможе навчити її любити, коли за нею доглядають. Нарешті, нам довелося поголити нашу довгошерстих кішку, коли їй було близько дванадцяти років за станом здоров’я. На щастя, вона була досить спокійною, щоб я це зробив. Я тільки що поголив її тіло, залишив гетри, димчастий хвіст і левову гриву. У неї дуже тонке хутро, який легко колупається, попри те, що я намагався чистити її майже кожен день. Гоління було необхідно. Також тут дуже жарко, і від цього їй стає легше.”

Інформація взята з: mirror.co.uk

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.