Найсильніша магнітна буря 13 липня 2021 року накриє Землю

Люди завжди цікавляться коли буде найближча магнітна буря і як вона і на що може вплинути.

Періодично Землю накриває сонячними бурями. Це може бути проблемою для зв’язку, яка працює на високій частоті. Іноді це впливає на мобільний зв’язок.
Люди завжди цікавляться коли буде найближча магнітна буря і як вона і на що може вплинути.

Сонячний спалах Сонячні спалахи є результатом змін магнітних полів на сонячних плямах, які призводять до потужного вибуху.
Високошвидкісна сонячна буря, що наближається до Землі зі швидкістю 1,6 мільйона кілометрів на годину, як очікується, вдарить по магнітному полю нашої планети 13.07.2021 року, що може вплинути на електропостачання та інфраструктуру зв’язку навколо.

Найсильніша магнітна буря

Сонячний спалах, яка виходить з екваторіальної діри в сонячній атмосфері, яка була вперше виявлена 3 липня, може переміщатися з максимальною швидкістю 500 км / сек. Хоча повноцінні геомагнітні бурі (магнітне поле, пов’язане з Землею) малоймовірні, менші геомагнітні хвилювання можуть викликати полярні сяйва в високих широтах.

Очікується, що супутники в верхніх шарах атмосфери Землі також постраждають від падаючих спалахів. Це безпосередньо вплине на GPS-навігацію, сигнал мобільного телефону і супутникове телебачення. Електричні мережі також можуть бути вражені сонячними спалахами.

Сонячний шторм, також може привести до відключення високочастотного радіозв’язку майже на годину на великій території.

Сонячні спалахи – це масивні вибухи на поверхні Сонця, які вивільняють енергію, світло і високошвидкісні частки в космос. Найбільші спалахи відомі як “спалаху X-класу” на основі системи класифікації, яка класифікує сонячні спалахи по їх силі. Найменші з них відносяться до A-класу, за ними слідують B, C, M і X. Сонячний спалах, яка 13.07.2021 року вплине на магнітне поле Землі, є спалахом X-класу.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?