(Відео) Дреди подобаються не тільки дівчатам, але і коту сфінкса – переконайтеся самі!

Подивіться на відео і ви та переконайтеся, що кішкам теж подобаються незвичайні зачіски, особливо дреди.

Як наші чотириногі домашні друзі підіймають нам настрій. Різними способами. А як вони будять нас якщо хочуть, щоб ми їх вивели в туалет або погуляти на вулицю. Теж по-різному. Це незабутні моменти життя, від яких хочеться сміятися і радіти.

Якщо у вас є вдома собака або кока, або будь-яке інше тварина, та й просто рибки в акваріумі, то вам в цьому житті буде простіше справлятися зі стресами та проблемами в житті. Тільки уявіть ви, приходьте з роботи без настрою і втомлені, а до вас біжить маленьке пухнасте кошеня, або величезна добрий собака.

коти сфінкси

Всі вони труться об ваші ноги та просять, щоб ви їх погладили. І о диво, як тільки господиня починає гладити свого чотириногого друга, то кудись зникає втома, і підіймається настрій. Це вчені пояснюють по-різному. Але є просте пояснення – тварина бере на себе всю ту негативну енергію, яку ви принесли в будинок. До речі від цього йому не буде гірше.

А вранці якщо ви спите, то ваша кішка обов’язково вас розбудить цікавим і незвичним способом – годі спати, потрібно йти на кухню і готувати кішці сніданок. Так розуміє свою роль кішка. Адже вона у квартирі головна, а ви так – собі. Але ви друзі!

Подивіться на відео і ви та переконайтеся, що кішкам теж подобаються незвичайні зачіски, особливо дреди. Вона щоранку ними грається. Господиня це заважає спати, але вона не засмучується і прощає такі маленькі витівки своєї кішки.

Як вам відео – сподобалося?

Схожі статті

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.