Жінки частіше знайомляться з чоловіками, у яких є домашні тварини

Хлопець, який поважає своїх друзів і піклується про них, теж буде поважати вас.

Дослідження показало, що самотні чоловіки, у яких є собаки, більш привабливі для жінок.

Дослідники припустили, що самотні жінки будуть більше цінувати те, як потенційний партнер взаємодіє зі своїм вихованцем, ніж самотні чоловіки.

Жінки, здавалося, покладалися на сигнали про те, як партнер взаємодіє з домашнім улюбленцем, більше, ніж чоловіки, при визначенні того, чи варто зустрічатися з потенційним партнером або розглядати можливість більш довгострокових відносин.

В ході дослідження на питання: “Чи будете ви зустрічатися з ким-небудь, хто не любить домашніх тварин ?, переважна більшість жінок відповіли” ні “, в той час, як кількість чоловіків, які сказали” так “і” ні “, було приблизно однаковим.

Дослідницька група припустила, що потяг жінок до чоловіків з тваринами могло бути пов’язано з його потенційними батьківськими навичками.

Друзі

Жінки, як правило, більш перебірливі у виборі партнера, ніж чоловіки. Жінки витрачають значну енергію на оцінку здатності партнера-чоловіка надавати ресурси їй і її потомству, включаючи його емоційну прихильність і здатність вносити цінні ресурси, – пишуть дослідники.

Хлопець, який поважає своїх друзів і піклується про них, теж буде поважати вас.

Чоловіки з домашніми тваринами не тільки означають, що з нього можуть бути хороші партнери, але і показують, що вони емоційно відкриті.

Якщо у нього є собака, значить, він може любити та піклуватися.

Крім володіння собакою і доброго ставлення до товаришів вразливість важлива і для чоловіків, що шукають партнера.
Насправді поділитися чимось [вразливим], моментом, в якому ви боретеся, чимось, що ви не освоїли у своєму житті, – тоді ви покажете, що можете піклуватися.

Спільне використання недоліків робить вас більш людяним.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.