Барвисті квіти гібіскуса – ідеальний варіант огорожі

Ця рослина ідеально підходить для ландшафтних бордюрів, контейнерів та зрізаних квітів.

Гібіскус бувають різних кольорів і розмірів. Характеристики квітки гібіскуса варіюються від пелюсток у формі диска до ефектних махрових квіток і від однотонних до квіток з контрастними центрами. При правильному догляді за гібіскусом можна насолоджуватися цим тропічною рослиною круглий рік.

Гібіскус додасть вашому саду бризки красивого кольору. Ці рослини добре переносять спеку, і за ними легко доглядати.
Вони вимагають регулярного поливу, особливо в теплі літні місяці. Однолепесткових різновиди червоного гібіскуса є найбільш витривалими сортами для використання на повному сонці, ми рекомендуємо садити гібіскус на східній стороні вашої ділянки або так, щоб він отримував півтінь в другій половині дня. Рослини гібіскус стануть гарною відправною точкою для вашого саду, оскільки вони відмінно вкривають стіни та паркани. Додайте інтерес до свого саду, додавши інші наземні рослини або високі виноградні лози з яскравими квітами, які доповнюють ваші квіти гібіскус.

Факти про рослину гібіскус

Тип: від повного сонця до півтіні (вдень)
Потрібен регулярний полив – щотижня або частіше в умовах сильної спеки.
літнє цвітіння
Цілорічні ефектні квіти, можна використовувати для живцювання.

Нижче наведені деякі з наших найуспішніших фаворитів

Блискучий гібіскус

Блискучий гібіскус

Блискучий гібіскус / Червоний гібіскус Сан-Дієго
(Hibiscus rosa-sinensis ‘Brilliant ‘)

Ця рослина гібіскус дає яскраво-червоні квіти, які додадуть яскравості вашому саду. Ця рослина ідеально підходить для ландшафтних бордюрів, контейнерів та зрізаних квітів.

Гібіскус C ‘est Bon
(Hibiscus rosa-sinensis)

За C’est Bon Hibiscus легко доглядати. Квітки гібіскус від рожевого до рожевого з білою окантовкою. Ця рослина гібіскус цвіте з весни до осені та має вечнозеленую листя, тому на нього приємно дивитися, навіть коли воно не цвіте. C’est Bon Hibiscus Ідеально підходить для квіткових клумб, бордюрів, а також для контейнерних садів і зрізаних квітів.

Чері Гібіскус
(Hibiscus rosa-sinensis ‘Cherie ‘)

Cherie Hibiscus все літо виробляє яскраві, яскраво-жовті квіти. Це ідеальна рослина для живоплоту або ширми та цвіте в контейнерних садах.

Корона чеського гібіскусу
(Hibiscus rosa-sinensis ‘Корона Богемії ‘)

Це тропічна рослина дає гарний махрова квітка гібіскус від жовтого до темно-оранжевого кольору. У нього соковита темно-зелене листя, і він є відмінним вибором для живоплоту або ширми. За цією тропічної красою легко доглядати, і вона стане ідеальною прикрасою будь-якого саду. Він добре себе почуває в контейнерах.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.