Спалила волосся фарбою, і вони просто відвалилися: історія дівчини, у якої тепер – невдалий ірокез

Багато дівчат фарбують волосся в домашніх умовах. На це є кілька причин.

Перша – немає грошей на хороший салон краси. Друга – не знайшла майстра, якому могла б довірити своє волосся. Безумовно, будинки дівчина сама вирішує як їй краще, однак потім зі ЗМІ та соціальних мереж ми часто чуємо про те, що чергова б’юті-процедура закінчилася невдало. А наслідки можуть налякати навіть людини з найстійкішою психікою.

Сьогодні ми розповімо про один такий випадок, коли після фарбування в домашніх умовах волосся просто зламалися

В тик-ток-акаунті під ніком @ emmcpherson._. дівчина на ім’я Емілі Макферсон попросила допомоги у фоловерів. Дівчині – 21 рік. Вона хотіла зробити темне волосся світліше, щоб потім пофарбувати їх в рожевий. Однак уже на першому етапі щось пішло не так.

Дівчина спалила своє волосся фарбою
Дівчина спалила своє волосся фарбою

Очевидно, Емілі нанесла на волосся занадто багато хімічного окислювача, і її волосся “згоріли “. Ще версія – дівчина занадто довго тримала агресивну суміш на волоссі. Якою б не була справжня причина – тепер дівчина з зіпсованими волоссям, які, швидше за все, відростати будуть дуже і дуже довго.

Посеред голови замість рівного проділу у Емілі тепер такий же рівний мініатюрний ірокез: “Чи потрібно мені тепер голити голову ??” – підписала тіктокерша відео, в якому показала весь масштаб своєї катастрофи.

Висновок: будьте обережні з б’юті-процедурами будинку. Уважно читайте інструкцію по застосуванню фарби і окислювача, засікайте час, щоб не перегнути з очікуванням. Інакше, ніхто не знає, якими можуть бути наслідки.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.