Квітка “наречений ” і “наречена ” (Кампанула). Поради

Дзвіночок, який буває: синьо-фіолетовий, рожевий і білий. Вони є одними з найпопулярніших квіток.

Ви хочете більше дізнатися про цю квітку, вірно? Ми так і думали. Якщо ви шукаєте легку у вирощуванні рослину, що покриває грунт, зимостійку, зверніть увагу на дзвіночок, який буває: синьо-фіолетовий, рожевий і білий. Вони є одними з найпопулярніших квіток.

Ідеально підходить для ваших бордюрів, альпінаріїв і висять контейнерів, цей сорт в формі зірки, які викликають багато інтриг. Звучить досить здорово, правда? Таким чином, ви можете запитати, які типи дзвіночок додати в свій ландшафт. Нижче наведені деякі з найбільш популярних сортів дзвіночка:

  1. “Рожевий Восьминіг “.
  2. “Блакитний водоспад “.
  3. Кентерберійські дзвони.
  4. Дзвіночок Далмація.
  5. Наперстки Фей.

Квіти, також відомі як дзвіночки через їх відмінною колоколообразной форми, і вони навіть використовувалися в чудових садах Вімблдону.

Як виростити квіти дзвіночка

Якщо ви готові привезти ці прекрасні квіти на свій двір, важливо, щоб ви знали все, що потрібно для посадки, вирощування та догляду за квітами дзвіночка.

Садіть дзвіночок в добре дренируемой грунті і в місцях, де є частковий або повний сонячне світло.

Дзвіночки мають тривалий період цвітіння, показуючи свої найкращі кольори з пізньої весни аж до ранньої осені. Невелике обслуговування потрібно, щоб зберегти ці квіти красивими. Просто поливайте в сухі періоди і іноді удобрюйте універсальним садовим добривом.

Обрізати мертві квіти, щоб продовжити період цвітіння.

Оскільки ці квіти звисають, ви повинні розділити скупчилися квіти навесні або восени.

Слідкуйте за шкідниками: слимаками, равликами, виноградними довгоносики, павутинними кліщами, попелицями, борошнистою росою, іржею, плямами листя і південній гнилей.

Рослини-компаньйони для дзвіночка

Коли ви будете готові посадити ці приголомшливі почвопокривні рослини, подумайте про те, щоб з’єднати їх з деякими з їхніх улюблених друзів. Наведені нижче квіти є чудовими компаньйонами для дзвіночка, і як ви їх розташуєте, залежить тільки від вас!

  1. Вухо ягняти (Стахис).
  2. Мантія Леді (Алхемілла).
  3. Водозбір.
  4. Троянди.

Дзвіночки «Блакитний водоспад» і «Блакитний рівулет» – це веселі фіолетові багаторічники, які з багатьох причин популярні. Якщо ви шукаєте звисаючу різноманітність або просто барвисту квітку, яка не потребує особливого догляду і зимостійка, Campanulas – прекрасне рішення.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.