(Відео) Собака Люрчер появою на даху будинку здивувала перехожих

Це незвичайне видовище змусило людей в Абердер, Уельс, почухати потилицю, дізнавшись, як собака виявилася там, коли він щасливо виляв хвостом на даху будинку з терасою.

Наші улюблені чотириногі друзі можуть не тільки порадувати своїх господарів, але іноді та здивувати.
Є багато цікавих випадків, коли коти, собаки та просто маленькі папуги витворяли таке, що розуму незбагненно.
У більшості людей прокази чотириногих друзів викликають сміх, у деяких подив. Інші бояться за життя своїх вихованців, коли ті роблять незвичайні речі.

Господар ходить з собакою

Це незвичайне видовище змусило людей в Абердер, Уельс, почухати потилицю, дізнавшись, як собака виявилася там, коли він щасливо виляв хвостом на даху будинку з терасою.

Якби ви побачили собаку на даху, ви б, ймовірно, відразу зателефонували б телефоном в пожежну команду, щоб її врятували.

Але сусіди Люрчера, що живе в Уельсі, тепер звикли до його щоденного серфінгу на даху, коли він спостерігає за світом з вершини ряду будинків з терасами.

На відео, опублікованому в TikTok Кері Едвардс, цікавий пес стоїть на даху, виляючи хвостом, мабуть, просто насолоджуючись видом!

Розділ коментарів був заповнений людьми, які запитували, як же ця собака виявилася на даху, але, мабуть, це звичайне явище для хорта, яка живе в Абердер.

Карі прокоментувала власне відео, сказавши, що, на її думку, собака заходить на дах через прибудову.

Зрозумівши, що собака не застрягла і не в небезпеці, люди поспішили поставитися до її витівок несерйозно.

Один з коментаторів сказав: “Його звуть Ролекс – він СТОРОЖОВА собака!”

Інший додав: “Це собака на гавані”, а третій запропонував йому змінити ім’я на “Руфус”.

Інформація була взята з “Міррор”.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.