(Фото) Гусь, який летить вгору ногами – здивував перехожих

Експерти стверджують, що гусак, що летить вгору ногами на химерному знімку, просто випендрювався.

Є багато доказів, що звірі та птахи люблять бавитися. Роблять вони це різними способами. Домашні наші чотириногі улюбленці навіть іноді повторюють рух своїх господарів.

Однак, що зробив гусак, який летів догори ногами – нікому не зрозуміло.

Експерти стверджують, що гусак, що летить вгору ногами на химерному знімку, просто випендрювався.

Фотограф-аматор зробив знімок гусака, що виконує незвичну техніку польоту, де він, здається, перевернутий догори ногами, і експерти сказали, що гусак просто хвалився.

Експерти підтвердили, що гусак, який літав догори ногами, просто хвалився перед своїми друзями.

Гусак балується

Фотограф-аматор Вінсент Корнеліссен не повірив своїм очам, коли побачив гусака, що виконує маневр, відомий як пирхання.

Він зробив знімок гусака, і незабаром його широко розповсюдили в Інтернеті, і багато людей ставити собі питання, що він робить і як це працює.

Потім Вінсент отримав свою відповідь, коли експерт пояснив, що гусак, ймовірно, молодий, навчався новим трюкам і хвалився перед іншими птахами.

Виступаючи перед WGME, Ларс Серінк, фотограф дикої природи та фахівець з питань збереження природи з організації Bird Protection Netherlands, сказав: “Коли молоді гуси навчилися літати, вони починають думати, що можливо далеко вони можуть зайти.
Вони роблять це, щоб похвалитися перед своїми однолітками. Наприклад, подивіться на мене!”

Вінсент зробив знімок темно-сіро-коричневого гусака в Арнемі, Нідерланди, на початку цього року, і з того часу він поширюється в Інтернеті.

Поділившись зображенням в Instagram, він написав: “Не дивлячись на погану погоду (або в моєму випадку: через погану погоду), я все ж вийшов сьогодні вранці.
В якості особливих знімків – орлан і колпиця, літають над ним, і гусак, який не вміє літати через вітер”.

Фотограф сказав, що отримав тисячі повідомлень і коментарів від людей зі всього світу, і в результаті у нього з’явилися тисячі передплатників в соціальних мережах.

Він додав: “Був навіть професор зі Стамбульського університету, який редагував мою фотографію зі стрілками, щоб вчити своїх студентів аеродинаміці”.

Мукання спостерігається у декількох видів птахів, в тому числі у чайок і гусей, і вважається, що його використовують для захисту від пташиних хижаків.

Він описується як “падаючий лист”, і для цього гуси перевертають своє тіло догори ногами та повертають шию і голову на 180 градусів в нормальне положення.

Інформація була взята з “Міррор”.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.