(Відео) Жадібний кіт краде їжу у господарів і заважає їм їсти

Кайла також говорить, що він навчився підійматися над духовкою на плиту - з одним кліпом, що показує, як він вихоплює їжу прямо з-під носа Грега.

Найскладніший кіт у світі краде їжу і тероризує господарів, поки вони готують
Пара, що володіє “найскладнішим котом у світі”, пішла на крайні заходи, щоб перешкодити йому вкрасти їх їжу, оскільки його одержимість поїданням їжі виходить з-під контролю.

Цей ключовий член сім’ї буде винагороджений обіймами, розтиранням ніг і загальної прихильності більше, ніж інші члени сім’ї.
Але іноді прагнення тварин до їжі перемагає все інше і змушує їх забувати про своїх манерах.
Це те, що одна сім’я зазнала зі своїм рудим котом, Треккі, який абсолютно одержимий їжею.
У веселому відео, опублікованому на сайті The Dodo, Треккі відображений, щосили намагаючись дістати котяче печиво, м’ясо, молоко – чи все, що готують його господарі, Грег і Кайла.

Кайла підтверджує, що для одержимості Треккі їжею немає ніяких медичних причин – він просто неймовірно жадібний.
В одному кліпі Треккі сидить на вершині холодильника і дивиться на своїх господарів, які готують на плиті.
Кайла каже: “Це просто його особистість”.
В інших кліпах Треккі схоплюється, щоб занурити зуби в коробки з їжею, і вискакує з коробок, намагаючись пробити підкладку.

Кайла також говорить, що він навчився підійматися над духовкою на плиту – з одним кліпом, що показує, як він вихоплює їжу прямо з-під носа Грега.

Грег каже: “Якщо ви спробуєте не давати йому їжі, все закінчиться кров’ю”.
Інший кліп показує, як Грег тримає тарілку, поки Треккі підіймається по його руці, щоб спробувати те, що його господар їв на обід.

Грег і Кайла настільки змучені одержимістю Треккі їжею, що у них є останній засіб – замкнути його у ванній, поки вони їдять.
Але навіть коли вони намагаються замкнути його, хитрий кіт навчився відкривати двері, тому їм доводиться заклинювати двері у ванну.
Кайла описала його витівки як гру, це виклик для нього. Вона додала: “Він буде спостерігати за вами та чекати свого моменту”.

Інша тактика, яку Треккі використовує у своїй нескінченній гонитві за їжею, полягає в тому, що він суне голову в діжки з котячим печивом – іноді повністю застряє.
Його також спіймали висить в мішках для сміття після того, як пірнули всередину, щоб покуштувати останки їжі від Грега і Кайли.

Що стосується котячого корму, який він буде їсти, пара вклала кошти в автоматичні годівниці, щоб контролювати кількість їжі, яка Треккі фактично їсть, – підтримуючи його гарне здоров’я.
Грег каже: “Він не тільки найскладніший кіт у світі, а й наймиліший кіт у світі”.
Можливо, тільки не тоді, коли він голодний …

Інформація була взята з “Міррор “.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.