(Відео) Золотистий ретрівер знайшов спосіб охолодитися у спеку: фонтани для цього підійшли!

Користувачі програми для обміну відео оцінили прихильність пса збереженню водного балансу в жарку погоду.

Користувачі TikTok закохалися в зухвалу собаку, яка сповнена рішучості гризти кожну струмінь води з фонтану.

Недавня хвиля тепла змусила всіх нас замислитися над тим, щоб надіти купальний костюм і сісти в дитячий басейн з крижаним льодяником, але одна собака показала всім нам, як це потрібно робити.

Користувач TikTok @palmerchlo поділився веселим відео, на якому собака на Кінгс-Крос в Лондоні остигає в фонтанах на площі Зерносховище.
З того часу у відео було більше мільйона переглядів і понад 192000 лайків.

Можна побачити золотистого ретривера, що пробирається крізь 1080 водяних струменів, що ковтають воду, що б’є з кожної з них.
Користувачі програми для обміну відео оцінили прихильність цуценя збереженню водного балансу в жарку погоду.

Розумна собака

В одному з коментарів говорилося: “Він просто намагається переконатися, що жодна вода не залишиться без ковтка”.
Інший додав: “Обов’язково спробуй все!”

Фонтани знаходяться на вокзалі Кінгс-Кросс, і вони дуже популярні серед дітей. Є понад 1000 продуманих форсунок, які світяться і розбризкуються, що ідеально підходить для охолодження в спеку.

На веб-сайті говориться: “Ми хочемо, щоб кожен міг безпечно насолоджуватися фонтанами, тому, будь ласка, зіграйте свою роль, щоб убезпечити себе, свою сім’ю та інших людей, практикуючи соціальне дистанціювання, насолоджуючись фонтанами.

Влаштуйте пікнік, по всій площі розставлені столи та лавки. Або скористайтеся перевагами довколишнього Waitrose, щоб купити частування на винос. Фонтани на площі Зерносховище відкриті щодня і працюють у світлий час доби, так що в літні місяці більше часу для розваг”.

Інформація була взята з “Міррор”.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.