(Відео) Мати-слониха незвично подякувала людям, які врятували її слоненяти

Експерти по слонах констатують, що слони коли не можуть впоратися з важкою ситуацією в житті вдаються досить часто до допомоги людей.

У світі є багато прикладів коли люди допомагають і рятують тварин, але є і приклади коли тварини рятують людей. Світ на нашій планеті різноманітний і іноді просто див даєшся як тварини можуть зрозуміти людину.

Люди давно знали, що слони – особливі тварини. Але мати-слониха в Індії проявила зворушливу поведінку після того, як люди врятували її дитину з канави в Південній Індії.

Слоненя застряг в канаві при переході через річку в Кералі, Південна Індія. Мати слона та інші члени слонової сім’ї зробили відчайдушні спроби врятувати тварину, але без успіху. Потім мати-тварина безпорадно спостерігала, як розгортається сцена з іншого боку, бо її дитині нікуди було діватися. Коли місцеве населення помітило бідну тварину, на допомогу прийшла велика група людей.

Слоненята

Протягом п’яти годин послужливі жителі Керали працювали, щоб звільнити слоненяти. І коли їм нарешті це вдалося, мати тваринного особливо подякувала рятувальників. Рятувальники не могли повірити в побачене, але, на щастя, змогли відбити цю особливу сцену на плівку.

Коли врятоване слоненя приєднався до їх групі, мати тваринного віддала жителям Керали особливий салют. Вона вітала героїчних рятувальників свою дитину салютом за допомогою хобота. Це зафіксовано в спеціальному відео, яке вже подивилися тисячі разів.

Експерти по слонах констатують, що слони коли не можуть впоратися з важкою ситуацією в житті вдаються досить часто до допомоги людей.

Інформація була взята з “tips-and-tricks”.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.