(Відео) Дивовижний щеня народився з п’ятьма ногами, а всі думали, що у нього два хвоста

Підтвердження було проведено ветеринаром. Отже, у Шанель п'ять ніг, її хвіст прямо тут, і, звичайно ж, вона чарівна.

Жінка, яка рятує американських бульдогів, стала вірусної в соціальних мережах після того, як продемонструвала унікальне цуценя, за яким вона доглядала, який народився з додатковою ногою.

Чарівне щеня став сенсацією в Інтернеті після того, як народився з п’ятої ногою.

Фанати в соціальних мережах назвали малюка-бульдога Шанель в знак поваги до культового парфуму Chanel No 5 від дизайнерського бренду.

Зараз про неї піклується приймальня вихователька в NorCal Bully Breed Rescue в Сакраменто, штат Каліфорнія.

Публікуючи повідомлення у TikTok під ім’ям @norcal_bullybread_rescue, її опікун ділився новинами про особливе маленьке щеня і відповідав на питання про додаткову ногу.

Багато хто помилково приймає ногу за хвіст, оскільки вона прикріплена в області хвоста, але експерти підтвердили, що це нога з кісткою і маленькою ступнею на кінці з трьома пальцями та трьома подушечками.

В одному зі своїх відеороликів опікун Шанель сказала: “Цей щеня був переданий нам через ветеринарну клініку, тому ми не знаємо, хто його власники або батьки. Було підтверджено, що у Шанель п’ять ніг.
Це не хвіст, це п’ята нога, у неї три пальці та три подушечки.
Підтвердження було проведено нашим ветеринаром під час медичного огляду, тому що ось тут кістка, вона називається кістка передплесна, а у собаки це кістка щиколотки.
Отже, у Шанель п’ять ніг, її хвіст прямо тут, і, звичайно ж, вона чарівна.
В іншому відео вона пояснює, що ще не бачила, як Шанель рухала зайву ногу, і що вони зараз консультуються з кращими хірурги-ветеринари в цій області про те, як діяти в цій ситуації з цуценям.”

Вона додала: “Швидше за все, вона збереже цю ногу, якщо вона не буде заважати їй якимось чином. У неї все відмінно”.

Її останнє відео на Chanel стало вірусним, його переглянули понад восьми мільйонів разів і зібрали понад 1,7 мільйона лайків.

Тисячі людей також залишили коментарі, щоб поділитися повідомленнями про підтримку і любов до крихітної дворняжки.

Одна людина заявила: “Додаткова лапа означає, що цього чарівне цуценя більше!”

Інший сказав: “Мій п’ятирічний син був такий щасливий дивитися ваш кліп. Він народився з шістьма пальцями на руках і ногах, і він сказав, що цей щеня такий же особливий, як і він”.

Інформація була взята з “Міррор”.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.