Лайфхак: алое вера в банані – зростає швидко і не потрібно підживлення (Відео)

Банан - ідеальний фрукт для вирощування нового рослини алое вера. Насправді це досить просто

 

Чи є у вас вдома рослина алое вера? Вона не тільки чудово виглядає, але, крім того, з нею можна зробити набагато більше, ніж ви могли очікувати. Це незвичайна і багата вологою рослина має безліч переваг для здоров’я. Наприклад, вона широко використовується завдяки своїм лікувальним ефектом. Цікаво, що ця рослина може робити в поєднанні з бананом? Ми вам розповімо.

Користь для здоров’я від алое вера

Протягом століть рослина алое вера використовувалася для нескінченної кількості речей. Тропічний завод на 99-99,5% складається з води. Це легка у вирощуванні рослина, тому що вона вимагає зовсім небагато води та добре росте як на сонці, так і в тіні. Велика частина рослини алое вера складається з приблизно 75 різних речовин, включаючи різні вітаміни, мінерали, цукру і ферменти.

Лікувальний ефект

Алое вера

Єгиптяни відкрили цю своєрідну рослину близько 6000 років тому. Алое віра використовувалося в основному через її лікувальний ефект, і єгиптяни називали цю рослину – безсмертя. Рослина особливо корисна для загоєння ран, шкірних захворювань, астми, епілепсії, діабету і навіть як проносне. Алое віра також творить чудеса при опіках, псоріазі.

Алое віра в банані

Питання, звичайно, в тому, яке відношення банан має до алое вера? Насправді це досить просто, у рослини алое віра не можуть вирости нові листя, тому важливо правильно обрізати рослину. Банан – ідеальний фрукт для вирощування нової рослини алое вера. Виріжте посередині банана шкірку – невеликий квадратик. Вставте рослину алое вера і залиште як мінімум на один день. Банан стане коричневим, але якщо ви видалите з нього шматочок алое вера, ви побачите, що у рослини з’явилося багато нових коренів!

Після цього приготуйте суміш з чистого піску і садового компосту і посадіть в цю суміш нові коріння алое вера. У найкоротші терміни ви виростите абсолютно нову рослину алое вера!

Можете також посадити алое як показано у відео нижче

Інформація взята з “підказок і хитрощів”.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.