(ТОП-3 Відео) Собака Фелікс завойовує інстаграм: підніміть собі настрій!

Серед безлічі домашніх тварин, що беруть участь у випробуваннях з перешкодами в Instagram, пухнаста собака на ім'я Фелікс стала популярною.

Іноді бувають часи в житті коли немає настрою. Приходиш додому з роботи як “вичавлений лимон”. Хто може відновити вам настрій в такий період? Дехто каже – дружина, інші кажуть, що маленькі діти можуть з вами пограти та ви перестанете себе погано почувати. Хоча є ще варіант – це ваші чотириногі друзі. Вони завжди радо зустрічають вас (дружина або чоловік, може вас зустрічати не завжди радісно!) І кидаються назустріч, облизують і заглядають в очі.

А потім починають вас веселити. Чи ви думаєте їм різні варіанти пустощів, за які ви їх не лаєте. І після цього прекрасний настрій – відновлено. І ви забуваєте, що ще не повечеряли та навіть не подивилися свою улюблену передачу. Вся увага у вас на чотириногого друга!

Подивіться кілька відео нижче і гарантуємо вам прекрасний настрій в кінці робочого дня!

Чарівна собака долає перешкоди
Серед безлічі домашніх тварин, що беруть участь у випробуваннях з перешкодами в Instagram, пухнаста собака, на ім’я Фелікс стала популярною, щоб виконати це випробування в чудовій манері. Відео було опубліковано в Instagram на сторінці Wanderlust Samoyed з підписом: “Народився наступний секретний агент “. Було видно, як Фелікс стрибає через скляні пляшки та м’які іграшки своїми пухнастими лапками, а в кінці він крадеться знизу через заплутані мотузочки. Відео зібрало понад 24,6 тисячі лайків в Instagram з декількома коментарями.

Як вам відео незвичайного пса з інстаграм?

Інформація була взята з: “republicworld.com/entertainment-news”.

Схожі статті

Не знаю нічого кращого за вишневий шоколадний пиріг: тісто готую за 5 хвилин плюс ще 35 на випікання

Вишневий заливний пиріг готується дуже швидко. Влітку його можна робити зі свіжих ягід. Взимку – з морожених. Тісто місити не потрібно. Просто все змішуєте та відправляєте до духовки.

Включила в меню цей універсальний салат з оселедцем, щоб догодити кожному гостю: “Олів’є” і “Шуба” програють

На свята традиційно всі готують салати. Але спробуйте відійти від радянської класики у вигляді "Олів'є" і "Шуби". Цей новий салат з оселедцем нічим не гірше.

Готую цей салат із млинцем та корейською морквою на кожне свято: мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Цей святковий салат має нарядний вигляд. Завдяки курятині та шинці він виходить ситним, через корейську моркву – гостренький, пекінська капуста надає свіжості, а млинець – оригінальності.