Вибираємо кращу квітку для вашої кухні: порада домогосподарки

Ви дізнаєтеся цю квітку по довгим тоненьким листкам, які пофарбовані в зелений або біло-зелений колір.

У будь-якої господині є свої улюблені квіти, які вона вирощує вдома. Ці квіти приносять їй задоволення і підіймають настрій. Деякі навіть очищають повітря і є лікувальними.

Але кухня це своєрідна кімната зі своїм кліматом. Адже ви там готуєте, а іноді просто читаєте книжку або дивитеся фільм, поки вариться борщ.
Природно виникає питання, яку квітку підходить для кухні?

Кухня іноді може погано висвітлюватися, особливо якщо знаходиться на північній стороні будинку. Тоді потрібно вибирати на кухню рослина, якому не потрібна велика кількість сонячних годин в день.
Такий квітка є. Це хлорофітум.
Іноді його ще називають наречена фата або зелена лілія.

Хлорофітіум

Ви дізнаєтеся цю квітку по довгим тоненьким листкам, які пофарбовані в зелений або біло-зелений колір. Також ви побачите, що вусики, які звисають вниз. На них, до речі та формуються дітки.

Хлорофітіум – це гарна квітка і найголовніше для нього не потрібні певні умови. Він ідеально підходить на кухню, розташований з північного боку будинку, де потрапляє мало сонця.

Для нього не потрібно такого догляду як за іншими квітами. Він водний баланс він сам регулює.
До того ж хлорофітум очищає повітря, а для кухні це важливо. Якщо у вас кухня у 20 кв. м., то потрібні 4 рослини, а якщо менше, то достатнього та одного.

Ця квітка прекрасно росте, навіть якщо у вас на кухні буде постійно щось готуватися і природно повітря буде не дуже!
Ви з подивом зауважите, що квітка навіть в таких умовах став рости краще.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.