Фотосесія, де тато і дочка одягнені в пачки. Так потрібно грати з донькою

Батько носить рожеву пачку з дочкою, для цікавої і чудової фотосесії.

Любов батька до своєї дитини може приймати різні форми. Як читати одну і ту ж казку на ніч три рази поспіль. Або перевіряти під ліжком наявність монстрів (а потім ввічливо просити їх піти). Або навіть носити рожеву пачку з нею для здорової і чудовою фотосесії.

Фотограф Дженн Флойд з Техасу сфотографувала Кейсі Філдс і його однорічну доньку Лілу в рожевих пачках, які були зроблені вручну матір’ю дівчинки.

Фотографії швидко поширилися з неймовірною популярністю: люди вихваляли їх і хвалили Кейсі за те, що вона носить таке плаття.

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.