(Відео) Морський лев плаває в басейні, зганяє з шезлонгу відпочиваючого та засмагає: підніміть собі настрій!

Бажаєте підняти собі настрій? Це зробити потрібно зайти на сайт Одна Хвилина і пошукати щось цікаве по рубриках. Відео нижче підніме вам настрій

Світ різноманітний. Особливо цікаві випадки бувають із тваринами. Сьогодні кожна людина має мобільний телефон і можна відразу ж зафіксувати незвичайний випадок. Нещодавно в інстаграм було розміщено відео з морським левом, яке набрало понад 13 тисяч лайків.
Повідомляється, що відео знято у готелі на Галапагоських островах.
Більшість з нас насолоджуються такими вірусними відео, оскільки вони допомагають позбутися стресу у нашому напруженому графіку.

У той час як відео з собаками та кішками, що роблять потішні дії, досить поширені, відео з морським левом у всій красі викликало бурхливий сміх в Інтернеті.
На відео, яке стало вірусним, знято чорний морський лев, що купається в басейні. Потім він перепливає басейн і сягає солярію, де відпочивав гість. Коли морський лев підіймається сходами, чоловік встає з шезлонга, і тварина плюхається на його сидінні. Чоловік вистачає свій рушник, а морський лев влаштовується зручніше на шезлонгу.
Як повідомляє Daily Mail, інцидент стався у басейні готелю на Галапагоських островах в Еквадорі. Морський лев, на ім’я Венді та її щеня Лулу щодня відвідують готель, щоб поплавати у басейні. Туристам рекомендується триматися від них на відстані не менше кількох метрів, не годувати та не торкатися їх. Ці морські леви є постійними відвідувачами готелю.
Подивіться це відео та підніміть собі настрій. Якщо воно вам сподобалося – поділіться з другом.

Інформація взята з: zeenews

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.