(Відео) Чоловік зміг поцілувати найотруйнішу змію: як зреагувала королівська кобра і що було далі

Чому одні люди бояться змій, інші ні, досі незрозуміло. Проте є сміливці, які чудово почуваються в суспільстві навіть королівської кобри

Люди по-різному ставляться до зміїв, особливо якщо це найотруйніша змія на планеті – королівська кобра. Деякі навіть бояться дивитися на них у зоопарку, наскільки вони страшно та агресивно виглядають. А можливо, у кожної людини є почуття самозбереження десь глибоко в мозку і, побачивши змії, вона завжди повинна остерігатися її. Але виявляється не всі люди бояться змій. Вони можуть із ними спілкуватися, тренувати їх і навіть поцілувати. Нижче на відео ви побачите такого сміливця, який не побоявся поцілувати королівську кобру.

Брайан Барчик, відомий своєю роботою з різними небезпечними рептиліями, і зазвичай його можна побачити такими істотами, що грають. Чоловік цілує королівську кобру в голову. Реакція рептилії на цей несподіваний поцілунок варта уваги
Відео стало шалено вірусним у соціальних мережах та набрало понад 147 тисяч переглядів. Інтернет – цікаве віртуальне місце, де можна знайти безліч зображень, кліпів та постів з усього світу. Хоча деякі з цих постів, особливо відео, можуть бути надихаючими та потішними, деякі можуть бути дійсно дивними та змусять вас задуматися.
Одне з таких відео було розміщено в Instagram компанією “Snakebytestv”, де видно, як чоловік цілує найотруйнішу змію у світі, королівську кобру, в голову, і реакцію рептилії на цей несподіваний поцілунок варто подивитися. Звичайно, якщо ви вразлива людина, то краще не дивіться та побережіть нерви.

Інформація взята з: zeenews

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.