(Відео) Ящірка вискакує з унітазу: перед тим як йдете в туалет у Таїланді, уважно перевірте унітаз

Перш ніж вибирати куди їхати відпочивати, потрібно уважно ознайомитися в інтернеті з країною і з тим, що пишуть люди, які там побували

Бувають курйозні випадки, а іноді й навіть небезпечні та ви повинні знати, що до чого і як поводитися в тій чи іншій ситуації. Правда, це не гарантує, що вам інформація допоможе. Випадок, який стався з парою, що відпочиває в Таїланді, змушує задуматися.
Так пара, що відпочиває, зняла, що у них трапилося в туалеті.

Відео інциденту в TikTok стало шалено вірусним у соціальних мережах, де можна побачити рух усередині унітазу, за яким слідує повний вид рептилії. Під час дивного інциденту британець та його дівчина пережили потрясіння під час відпустки у Таїланді, коли з їхнього туалету вискочив варан. Згідно з повідомленням CGTN, чоловік, який відпочивав у Патхум Тані зі своєю дівчиною, був приголомшений, побачивши ящірку в туалеті, яка пізніше зникла сама по собі. За даними CGTN America, ці водяні варани живуть у ставках та каналах у великих містах Таїланду і можуть виявляти агресію, коли їм загрожують. У них трохи отруйний укус, який може нести шкідливі бактерії.

Британська газета Metro ідентифікувала цю людину як Джейсона Кінгмана з Кента, яка сказала, що першою помітила рептилію його подруга Чантіма Чайрісук. Чайрісук збиралася скористатися туалетом, коли помітила темну фігуру, що рухається всередині унітазу. Потім вона залишила свій телефон на записі, коли пішла дзвонити своєму партнеру, щоб перевірити, що знято на відео. То був варан.
Отже, коли ви будите в Таїланді обов’язково перевіряйте туалет, хоча незрозуміло як можна убезпечитися в такому випадку, про який показує справжнє відео.
Інформація взята з: Zee News

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.