6 травня – день народження малюка Арчі. Що планують Меган Маркл і Гаррі

Меган Маркл і син Гаррі Арчі відзначать свій перший день народження 6 травня. Як планують люблячі батьки відзначити особливу віху.

Меган Маркл і син Гаррі Арчі відзначать свій перший день народження 6 травня. Як планують люблячі батьки відзначити особливу віху.

 ""

Меган Маркл, 38 років, і принц Гаррі, 35 років, перебувають на карантині в Лос-Анджелесі, коли їх син Арчі Харрісон переїхав туди з Канади в березні. Крок пари від королівської сім’ї був частково мотивований їх бажанням дати Арчі більш спокійне життя, і шанувальники будуть заінтриговані, щоб дізнатися, вирішили вони відзначити його перший день народження на публіці.

 ""

Плани Меган Маркл і принца Гаррі на день народження будуть згорнуті на тлі пандемії коронавируса.

За повідомленнями, молода сім’я переїхала в Лос-Анджелес, щоб бути ближче до матері Меган, Доріе Регланд, 63 роки, проте не підтверджено, чи живуть вони в даний час разом.

Арчі буде один на 6 травня 2020 року і, швидше за все, проведе свій перший день народження тільки зі своїми батьками, оскільки заходи соціального дистанціювання тримають їх окремо від друзів і членів сім’ї.

Однак у люблячих батьків, безсумнівно, буде щось особливе, заплановане для їхнього малюка.

Домашній кухар Меган планує приготувати любителю тварин Арчі кілька чарівних кексів на тему тварин, щоб відзначити його особливий день.

Хоча вони не зможуть бачити інших людей особисто, від них очікується участь в відео дзвінках, в тому числі з прабабусею Арчі, королевою Єлизаветою II.

Молода сім’я сподівалася відвідати Королеву цього літа, і обидві сторони, як говорили, з нетерпінням чекали цього.

Проте, особливе свято довелося скасувати, оскільки пандемія коронавируса робить міжнародні поїздки величезним ризиком.

Меган і Гаррі поділилися новою фотографією Малюка Арчі з Нового року, коли він був затиснутий в руках свого батька, коли вирушав до Канади.

Чудова фотографія показує, що Арчі тепло одягнений на руках батька на тлі чудового синього озера.

 ""

Хоча в кінці березня пара прощалася з передплатниками свого аккаунта в Sussex Royal Instagram, деякі підозрюють, що вони можуть використовувати день народження Арчі для створення нового облікового запису в соціальних мережах.

Минулого місяця вони оголосили, що їх нове гуманітарне підприємство буде називатися Archewell, оскільки вони починають створювати нове життя для себе за межами Королівської родини.

Archewell тісно пов’язаний з ім’ям їхнього сина, що може зробити його перший день народження відповідним моментом для створення нового присутності в соціальних мережах.

Прес-секретар пари сказала, що шанувальники Sunday Times можуть очікувати, що маленького Арчі покажуть в свій перший день народження.

Вони сказали: «Ви можете очікувати побачити його».

Однак ще невідомо, як і де нова фотографія може бути надана громадськості.

В останні тижні Кейт, герцогиня Кембриджська і принц Вільям порадували королівських шанувальників цілою низкою нових фото, оскільки обидва принца Луї другий, і принцеса Шарлотта, п’ять років, святкували свої дні народження.

Меган Маркл і Гаррі можуть наслідувати їхній приклад, випустивши нові фотографії дня народження Арчі під час карантину.

 ""

Незважаючи на те, що пара залишалася відносно замкнутою після відходу з королівського життя, було підтверджено, що HarperCollins випустить нову книгу про них цього літа.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.