17 фото родини, яка використовує мистецтво крейди для дитячих пригод

Еббі Бернс Такер розпочала серію фотографій на своїй сторінці в Facebook, демонструючи різні веселі і грайливі ситуації, коли її дочки взаємодіють з малюнками на бетоні.

Карантин загнав в пастку нас всередині раковин наших будинків. Тим не менш, деякі люди знаходять способи уникнути мирського повторення нашої реальності і зважитися на барвисті пригоди. Сім’я в Атланті використовує яскраві дрібні, щоб створити дивовижні умови для гри дітей.

Еббі Бернс Такер розпочала серію фотографій на своїй сторінці в Facebook, демонструючи різні веселі і грайливі ситуації, коли її дочки взаємодіють з малюнками на бетоні. Не дивно, що такі барвисті фотографії залучили тисячі лайків і сотні коментарів від людей в соціальних мережах.

«Ми живемо за межами Атланти в штаті Джорджія. У нас чотири дівчинки у віці від 2 до 13 років. Я люблю фотографувати, в основному, просто знімати моїх дівчат », – коротко розповіла вона про їхню сім’ю. Коли її запитали, як вона придумала барвисту серію, Такер зізналася, що все почалося з одного простого малюнка: «На початку карантину мій найстарший намалював кілька повітряних куль. Я сфотографував мою найменшу в них і мені це сподобалося. ”

«Перебуваючи в квартирі майже кожен день, ми почали малювати все більше і більше», – пояснює мама. «Ми побачили, що все дійсно насолоджуються ними», додала вона. Такер також розповів, що натхнення для різних малюнків виходить з різних джерел: «Я використовувала Інтернет для одних ідей, деякі з них запропонували друзі і сім’я, а для інших я просто намагаюся уявити, як це – ходити в місця, де можна тільки уяви собі прямо зараз. Зазвичай це займає від години до двох, щоб закінчити малюнок крейдою. Проте, саму фотографію може бути набагато складніше завершити. «Фотографія залежить тільки від того, як малюк співпрацює», – додала Такер.

«Мені подобається придумувати ідею, малювати її, а потім подивитися, чи спрацює вона», – пояснила жінка. «Мета в тому, щоб виглядати так, ніби Шарлотта дійсно в цих пригодах». Коли її запитали, як люди відреагували на фотографії, опубліковані в Інтернеті, Такер сказала, що відповідь була більш позитивним, ніж вона очікувала. «Коментарі були щирими і реальними», – сказала вона. «Я бачила набагато кращі крейдяні малюнки, але я думаю, що додавання мого малюка, зануреного в пригоду, – це те, що відрізняє наше мистецтво», – сказала Такер і це робить її серію унікальною.

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.