12 річна дочка Дженніфер Лопес – Емма, написала книгу «Господи, допоможи мені»

Горда мама! Джей Ло розповіла в соціальних мережах про свою 12-річної дочки Еммі, яка в середу опублікувала свій ілюстрований збірник про молитву «Допоможи мені, Господь».

50-річна зірка розповіла в Instagram про те, що її «кокосовий горіх» є автором майбутньої книги «Допоможи мені», і поділилася ілюстрованої обкладинкою в новому пості минулої середи.

 ""

Це знаменує собою другий момент збування мрії для підлітка в цьому році, так як вона також несподівано з’явилася під час показового виступу Super Bowl Half-Time її матері в лютому.

Горда мама! Джей Ло розповіла в соціальних мережах про свою 12-річної дочки Еммі, яка в середу опублікувала свій ілюстрований збірник про молитву «Допоможи мені, Господь».

Дженніфер опублікувала дві нові фотографії Еммі в Instagram з макетом своєї нової книги, щоб відсвяткувати великі новини.

Вона написала в підписі: «Так пишаюся моїм ліловим кокосом Еммі, що вона ділиться своїми щоденними молитвами в своїй найпершій книзі:« ДОПОМОЖІТЬ! »

 ""

«Ця книга запропонує сім’ям спосіб знайти мир і силу повсякденному віри», – продовжила вона.

Джей Ло, також поділилася знімком обкладинки книги, на якій була зображена інша ілюстрація, ніж та, яку Еммі тримала на знімку.

На обкладинці, ілюстрованої Брендой Фігероа, зображена мультиплікаційна версія Еммі, що стоїть на колінах на краю її ліжка і вимовляє вечірні молитви разом з подружкою лінивця з мультфільму.

Книга з картинками, призначена для дітей від 3 до 7 років, була натхненна власним життєвим досвідом Еммі з молитвою.

«У школі я дізналася про лінивця і про те, як вони вимирають, тому я почала молитися за них в своїх нічних молитвах», – сказав Муньіс у випуску.

«Я написала цю книгу, щоб допомогти зібрати гроші, щоб врятувати лінивців, а також, щоб вчити інших дітей того, як ми можемо молитися і просити про допомогу – дві речі, які приносять мені багато втіхи».

Повідомляється, що вражаюче перша книга Еммі продовжує демонструвати свою широту таланту в такому юному віці.

У лютому вона зробила несподівану камею на сцені зі своєю мамою під час шоу Pepsi Super Bowl Halftime.

Її виступ «Let ‘s Get Loud» приніс їй захоплені відгуки, і шанувальники були вражені тим, наскільки комфортно 12-річний підліток здавався на найбільшій сцені в світі.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.