12 річна дочка Дженніфер Лопес – Емма, написала книгу «Господи, допоможи мені»

Горда мама! Джей Ло розповіла в соціальних мережах про свою 12-річної дочки Еммі, яка в середу опублікувала свій ілюстрований збірник про молитву «Допоможи мені, Господь».

50-річна зірка розповіла в Instagram про те, що її «кокосовий горіх» є автором майбутньої книги «Допоможи мені», і поділилася ілюстрованої обкладинкою в новому пості минулої середи.

 ""

Це знаменує собою другий момент збування мрії для підлітка в цьому році, так як вона також несподівано з’явилася під час показового виступу Super Bowl Half-Time її матері в лютому.

Горда мама! Джей Ло розповіла в соціальних мережах про свою 12-річної дочки Еммі, яка в середу опублікувала свій ілюстрований збірник про молитву «Допоможи мені, Господь».

Дженніфер опублікувала дві нові фотографії Еммі в Instagram з макетом своєї нової книги, щоб відсвяткувати великі новини.

Вона написала в підписі: «Так пишаюся моїм ліловим кокосом Еммі, що вона ділиться своїми щоденними молитвами в своїй найпершій книзі:« ДОПОМОЖІТЬ! »

 ""

«Ця книга запропонує сім’ям спосіб знайти мир і силу повсякденному віри», – продовжила вона.

Джей Ло, також поділилася знімком обкладинки книги, на якій була зображена інша ілюстрація, ніж та, яку Еммі тримала на знімку.

На обкладинці, ілюстрованої Брендой Фігероа, зображена мультиплікаційна версія Еммі, що стоїть на колінах на краю її ліжка і вимовляє вечірні молитви разом з подружкою лінивця з мультфільму.

Книга з картинками, призначена для дітей від 3 до 7 років, була натхненна власним життєвим досвідом Еммі з молитвою.

«У школі я дізналася про лінивця і про те, як вони вимирають, тому я почала молитися за них в своїх нічних молитвах», – сказав Муньіс у випуску.

«Я написала цю книгу, щоб допомогти зібрати гроші, щоб врятувати лінивців, а також, щоб вчити інших дітей того, як ми можемо молитися і просити про допомогу – дві речі, які приносять мені багато втіхи».

Повідомляється, що вражаюче перша книга Еммі продовжує демонструвати свою широту таланту в такому юному віці.

У лютому вона зробила несподівану камею на сцені зі своєю мамою під час шоу Pepsi Super Bowl Halftime.

Її виступ «Let ‘s Get Loud» приніс їй захоплені відгуки, і шанувальники були вражені тим, наскільки комфортно 12-річний підліток здавався на найбільшій сцені в світі.

Схожі статті

Для млинців та оладок готую чудове тісто “Все по 1”: рецепт навіть записувати не треба – легко запам’ятати

Млинці та оладки – ідеальний сніданок на всі випадки життя. З цим універсальним тістом ви зможете готувати як тонкі, так і товсті млинці і навіть пишні оладки.

З цим тістом тонкі млинці виходять смачні та ніколи не порвуться: всі, хто пробував тепер випрошують рецепт

Приготувати тонкі та ароматні млинці інколи може здаватися завданням із зірочкою. Проте завдяки правильному підбору інгредієнтів та техніці, смаження млинців можна перетворити у приємну справу.

Чомусь майже ніхто так не готує гречку, а дарма: вдвічі смачніше, ніж всі звикли. Моя вдала імпровізація

Гречка має дуже своєрідний насичений смак і ця крупа "самостійна", але це не значить, що з нею не можна експериментувати. Цей рецепт саме на такий випадок.