У Ярославлі, Росія вночі ведмідь напав на людину (Фото, Відео)

Хижак напав на чоловіка і завдяки, тому, що поруч опинився водій таксі йому вдалося врятуватися.

У соціальних мережах постраждалою людиною від ведмедя, було розказано як це сталося. Сталося це вночі 18 травня по вулиці Паніна, Дзержинський район, біля офісу “Мої документи”. Виявляється з лісу до міста забрів ведмідь.

 ""

Хижак напав на чоловіка і завдяки, тому, що поруч опинився водій таксі йому вдалося врятуватися.

З огляду на те, що у нього виявилося прокушеної стегно, було надано медичну допомогу.

Євген Золотов, якому ведмідь пошкодив ногу розповідає, що він просто вночі йшов додому і раптом з-за дерева вийшов хижак і вони зустрілися на тротуарі. Чоловік зупинився і забарився. Ведмідь кинувся на Євгенія і і вкусив за стегно. Якби не таксист, який це побачив і почав сигналити і моргати світлом фар, то невідомо як би закінчилася ця зустріч. Водій прокричав, щоб чоловік швидко сів до нього в машину і вони врятувалися від ведмедя. Після чого таксист відвіз потерпілого до лікарні.

Не тільки ці двоє людей бачили ведмедика, а й деякі перехожі і проїжджаючі водії звернули увагу на цей інцидент. Випадок був записаний на відеореєстратор і викладений в соцмережі.

На відео добре видно як клишоногий пересувається уздовж трамвайних шляхів вулиці Труфанова і потім повертає на вулицю Паніна, де і зустрівся з Єгором Золотовим. Незрозуміло чому ведмідь опинився в місті.

За попередньою інформацією клишоногий повернувся назад в ліс.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.