(Відео) ТОП: 11 запалювальних Лезгінок + 3 Лезгинки “Мадіна “

У цій відео добірці можна побачити танці "Лезгинка + Мадіна ", які виконують звичайні люди прямо на вулиці міста, на трасі і на відпочинку в горах.

Багато цінителів ритмічних танців, відзначають незвичайну властивість лезгінок. Вони своїм ритмом і барвистістю виконання піднімають настрій і незрозуміло куди йдуть проблеми. Традиційно їх виконують чоловіки. Однак якщо танцює дівчина, а тим більше з молодою людиною – це викликає захоплення.

ТОП-10 Лезгінок

У цій відео добірці танців можна побачити ТОП-10 лезгінок, які виконують звичайні люди прямо на вулиці. Оцініть їх від №10 до №1 і подивіться чий танець торкнувся вашу душу найбільше.

Окремо зверніть увагу на новий вид лезгинки: “Мадіна”. Вона звучить так само ритмічно, але більш м’якше і чутливіші. А з якою пристрастю її танцюють молоді хлопці!

Лезгинка “Мадіна ” на вулиці в Баку, Азербайджан

Лезгинка “Мадіна ” на трасі в горах

Красива природа, спорт, шашлик, друзі, що ще потрібно для гарного настрою

Красиві дівчата танцюють Лезгинку

Гарного настрою вам під ритми лезгинки!

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.