Мама робить макіяж маленької дочки – і люди не можуть перестати сміятися

Мама, якій нудно на карантині вирішила змінити зовнішність своєї дочки.

Мама-одиначка Морган зробила своєї дочки химерний макіяж і поділилася веселими результатами на своєму каналі TikTok, щоб «скрасити дні інших людей»

 ""

Мама, якій нудно на карантині вирішила змінити зовнішність своєї дочки.

 ""

У той час як багато інших людей розважаються випічкою, хитрими танцювальними процедурами і стрижками своїми руками, Морган, 28 років з Орегона, США, експериментувала з макіяжем, але не над собою.

 ""

Після того, як змирилася з карантином, мама подивилася на макіяж, який вона зробила своїй дочці Лейтон Мей Роуз і виявила, що все це смішно.

 

І після того, як вона поділилася веселими результатами зі своїм каналом TikTok, все також сміялися.

 ""

Вона сказала: «Я бачила щось подібне багато років тому, і, намагаючись повеселитися з сім’єю, ми подумали, що було б смішно бачити вираження, які вона робить в парі з бровами!»

 ""

Щоб намалювати на бровах, Морган використовувала олівець для професійного макіяжу NYX у вигляді брів попелясто-коричневого кольору.

Вона продовжила: «Так як TikTok став тим, через що потрібно спілкуватися під час карантину, ми вирішили зняти це відео».

І вона сказала, що це «досить захоплююче» – дивитися відео про дивовижні бровах її дочки, які так люблять багато людей.

Після того, як її перше відео набрало мільйон переглядів і більше 87 000 лайків, Морган оприлюднила ще два, які також подобаються людям.

Вона сказала: «Дивно мати вірусне відео і бачити її всюди в Інтернеті».

Хоча багатьом здалося, що відео кумедні, Морган сказала, що отримала багато ненависті, яку вона намагалася ігнорувати.

І, на жаль, через це вона уникає більшості коментарів на відео.

Вона сказала: «Я не читаю більшість коментарів до жодного з відео, де воно було опубліковано, і це сумно, тому що я знаю, що, ймовірно, є багато приємних і позитивних коментарів».

«Але з міркувань психічного здоров’я краще просто не читати ні слова, щоб уникнути поганого».

Вона додала: “Як це сумно? Люди можуть бути такими жорстокими в Інтернеті “.

«Ми вдячні за нашу прекрасну дочку і здатність веселитися, творити і ділитися, щоб скрасити дні інших людей. Я люблю змушувати інших посміхатися! »

На відео, яке вперше взяло інтернет штурмом, один чоловік сказав: “Коли карантин тобі нудно, чорт візьми став смайли під смішними картинками”.

Інший сказав: «Вона виглядає на п’ять місяців і 50 років одночасно».

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.