Чорний кіт з незвичайними вухами виглядає сумним

Чи справді кіт із Філадельфії відчуває смуток?

Цього, на перший погляд, сумного котика звуть Флетхед. Його господар Джуліан працює вчителем в Філадельфії. Кличка вихованця означає «плоска голова».

Випадково Джуліан сфотографував Флетхеда і виставив зображення до себе в Twitter. Користувачі з таким захопленням відгукнулися про тварину, що хлопець створив для свого улюбленого кота особисту сторінку в Інстаграм. І в профілі написав відразу: «Так, вуха – натуральні». Мабуть втомився вже відповідати на це питання.

Флетхед живе у Джуліана протягом п’яти років. Він повністю здоровий і проблем зі слухом у тварини немає. Він дуже розумний, любить гратися і робити «трюки», як типові коти.

Так що ж з вухами у пухнастого? Господар каже: «Ми припускаємо, що це просто незвичайна і надзвичайно чарівна генетична примха». Дійсно котик виглядає дуже мило. І ці вуха подарувала природа, так як в його сестер і братів все, як у всіх звичайних котів.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Українка виставила на аукціон свою першою інтимну близькість

Нагадаємо, тарталетки з печінкою тріски – смачна закуска.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.