(Фото) 21 веселих постів собак, щоб посміхнутися

Тут зібрані такий необхідний список наших улюблених маленьких істот, від веселих бандзоллеров до безсоромно кумедних песиків.

Минуло 5 місяців до 2020 року, і цього вже достатньо. Але коли ваш мозок, ось-ось почне перевантажуватися, є чим його підбадьорити. Тому що, якщо є щось, що може врятувати світ, це повинні бути собаки.

Зарядка разом

 ""

Я чудовисько!!!

 ""

Господар мало не зомлів, а варення було таке смачне!

 ""

Моя собака показує моїй дівчині, що я його …

 ""

Коли ви не очікували, що господар повернеться

 ""

Зловив м’яч

 ""

Хто виграє?

 ""

Тут зібрані такий необхідний список наших улюблених маленьких істот, від веселих бандзоллеров до безсоромно кумедних песиків. Правда в тому, що собача логіка в дії настільки абсурдна, що безцінна. Так що перейдіть, подивіться фото і поділіться з друзями, які потребують веселощі.

Капелюх Догг

 ""

Мій новий хутряний шарф. Чи не правда казковий?

 ""

Коли тобі сказали, що не йдемо гуляти

 ""

Цей Ротвейлер дійсно особливий

 ""

Карантин і знаходження весь час вдома психологічно важко сприймається для багатьох з нас, але ми можемо вчитися у наших собак того, як жити в даний момент і бути натхненними дрібницями.

Навчаю водінню

 ""

Професійний дресирувальник запропонував: «Визирнути в вікно і помилуватися красою навколо нас (або кішки сусіда). Бути схвильованим, коли листоноша доставляє щось нове (особливо нову покупку). Щоб розслабитися і бути задоволеним нашої власною компанією і компанією тих, хто нас оточує ».

Правда красиво, коли ми разом?

 ""

Найголовніше, ми можемо бачити, як собаки відпускають і не тримають гнів або образу. Наші чотириногі друзі вчать нас «прощати, коли ви дійсно жалкуєте (як в той раз, коли ви випадково встали на хвіст вашого цуценя)».

Ідеальне місце, щоб погрітися

 ""

Корови думають, що це теля

 ""

Вважається, що «як власник домашньої тварини, який відповідає за іншу живу істоту, ми також вчимося відпускати і плисти за течією набагато більше». Однак професійний дресирувальник не завжди говорить, що це легко. «Лайно трапляється (буквально), і незалежно від того, наскільки добре поводяться наші собаки, ми не можемо контролювати кожен елемент їх дій».

Ідеального малюнка немає

 ""

Сусіди не зрозуміли, куди подівся їх майбутній стейк

 ""

Але пам’ятайте, що «іноді найдивовижніші речі, які роблять наші собаки, приносять нам саму несподівану радість».

Хочу на прогулянку. Ключі, щоб відкрити машину

 ""

Підріс, але любить своє старе місце

 ""

В кінці дня наявність поруч з вами пухнастого супутника може принести у ваше життя спокій. Науково доведено, що собаки розслаблюють нас і знижують кров’яний тиск і підвищений рівень стресу у тих, хто їх оточує.

 ""

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.