(Відео) Спека для розумного пса не перешкода. Є спосіб охолодитися

Лола, так звати собаку, скористалася водою з фонтану, який розташований на галявині подвір'я.

Кмітливий пес вирішив проблему з жаркою погодою.

Дурманний спеку в місті Цинциннаті (США) змучив людей і тварин. Спекотна погода в США. Люди можуть сховатися в тіні дерев або будинку під кондиціонером. Нашим вихованцям, які бігають на вулиці це не представляється можливим. Однак один меткий собака придумала як вийти з цієї ситуації зі спекою. Лола, так звати собаку, скористалася водою з фонтану, який розташований на галявині подвір’я. Собака помітила, що коли господиня наступала на фонтан, то бризкала вода. Лола це запам’ятала і скористалася коли було сильно жарко, щоб обливатися. Коли Лолі потрібно охолонути або попити води вона підходить до фонтанчика натискає і лапою.

Цей фонтан господиня подарувала Лолі на день народження і собака залишилася задоволена.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".