Наші 8 оригінальних фотографій, якби ми могли стати крихітними

Що якби ми могли стати крихітними?

Ми – Олександра і Серж Сіро, фотографи і мандрівники. Все почалося з карантину, коли ми зрозуміли, що не будемо нікуди їздити в найближчі кілька місяців або, може бути, півроку. Але ми залишалися оптимістичними і увійшли в нашу уяву: що, якби ми могли стати крихітними за цей період часу, тоді наша власна квартира перетворилася б у величезний невідомий світ.

Таким чином, ми почали створювати наш мініатюрний серіал про домашніх пригоди. Сам процес досить тривалий і вимагає великої уваги і терпіння. Переходячи від ідеї до її результату, ми зрозуміли, скільки хитрощів і деталей насправді приховано таким чином. Але це дає нам стільки веселощів і натхнення, що ми продовжуємо створювати все нові і нові серії.

Що якби ми могли стати крихітними?

 ""

Вечірня романтика у свічки на підвіконні

 ""

Одне з кращих переваг бути крихітним під час карантину

 ""

Ми несемо відповідальність за тих, кого приручили

 ""

Готовий до поїздки

 ""

Це повинен бути білий піщаний пляж, але любов Олександри до снігу все зіпсувала

 ""

Домашні пригоди можуть бути дуже небезпечними

 ""

Власний крихітний садок

 ""

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.