(Фото) Папа одягає костюм русалки для пам’ятної і барвистою фотосесії

Після того, як Дезіре поділилася фотографіями на своїй сторінці в Фейсбуці, всього за пару днів вони отримали колосальні відгуки в 21 КБ і 132 КБ.

Дівчата хочуть спілкуватися з татом більше, ніж нового плюшевого ведмедика або модного лялькового будиночка. Ніщо – блискуче або дороге – не може компенсувати увагу, турботу і все інше, що пов’язано з любов’ю батька. І він це знає.

10 липня тато відсвяткував 8-річчя своєї дочки, влаштувавши з нею фотосесію з русалкою. У рожевих костюмах. Плескалися плавниками в мальовничій річці.

Desirae Deal, фотограф, який відобразив чудовий дует, виконав приголомшливу роботу, зображуючи прекрасний час, який вони провели разом. Їх посмішки і невимушений мову тіла дійсно показують, як багато веселилися тато і дочка під час їх маленького плавання.

Після того, як Дезіре поділилася фотографіями на своїй сторінці в Фейсбуці, всього за пару днів вони отримали колосальні відгуки в 21 КБ і 132 КБ. Зрозуміло, що ніхто не може встояти перед людиною, якій ощасливити свою дочку – найважливіша річ у світі.

 ""

Дезіре – професійний фотограф в районі Ламар, штат Арканзас. У неї 4 чудових дитини, тому не дивно, що вона зробила цю фотосесію.

 ""

 ""

«Я почала свою подорож з фотографії після того, як мій перший син помер в 3 місяці. На жаль, у мене залишилося дуже мало його зображень. В результаті я стала одержима фотографуванням моїх 3 дітей. Я вивчала графічний дизайн в арканзаська технічному університеті та використовувала ці знання для розвитку моїх навичок редагування », – написала Дезіре на своєму сайті.

 ""

Вона спеціалізується на творчих дитячих портретах і художньої фотографії. «Мій стиль веселий і яскравий, але справжня магія в спогадах. Я прагну захопити більше, ніж просто зображення. Моя мета – надати досвід і пам’ять, які прослужать вашій родині все життя ».

 ""

У нас були історії про русалок протягом століть, і на даний момент важко навіть уявити собі ще одну успішну спробу перезавантажити класику. Проте, я впевнена, що навіть Ганс Християн Андерсен і Disney були б вдячні цій новому батькові-русалці в цьому жанрі.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.