(6 Фото) Чарівні і найбільш затребувані фотографії новонароджених

Якщо я можу запам'ятати твоєї дитини, посміхаючись, моє серце зазвичай вибухає, кожна мама любить бачити свого нового дитини з широкою посмішкою.

Я – новонароджений фотограф в Колумбусі, штат Огайо, і проводжу кілька днів в тиждень, фотографуючи новонароджених, сім’ї та сеанси материнства. Мої маленькі клієнти приїжджають з Вестервілль, Бекслі, Дубліна, Нью-Олбані і всього центрального Огайо, щоб відобразити ці дорогоцінні спогади.

Зазвичай перед фотосесією новонародженого я поговорю з мамами про їх улюблених позах або постановках, які вони хотіли б включити в свою сесію. Ось деякі з моїх самих затребуваних фотографій. Перш за все, це квіткова фотографія гойдалок новонароджених. Майже кожна «мамочка» просить тебе не помилитися з дівчинкою і квітами. Далі йде дитина з плюшевим ведмедиком. У дітей і ведмедів є щось, улюблене всіма, немає нічого більш чудового.

Якщо я можу сфотографувати твою дитину, коли вона посміхається, моє серце зазвичай вибухає, кожна мама любить бачити свою дитину з широкою посмішкою. Якщо ваша дитина прокидається під час сесії, я завжди люблю робити фотографії без сну, так весело бачити, як їх чудові очі і їх особистості дійсно сяють.

Далі фото з рукою дитини під підборіддям, мамам просто подобається ця поза. Поза дупи, де вони можуть бачити, як їх чарівна дитина виглядає така мила, є одним з моїх улюблених і улюблених усіма.

Нарешті, докладні фотографії їх милих мізинців, пальців ніг, носа з гудзиками і губ є одними з моїх улюблених і часто запитуються моїми клієнтами.

Ось, деякі з моїх самих затребуваних фотографій.

Новонароджений хлопчик в сірому з ведмедиком

 ""

Смайлик новонародженого

 ""

Прокинулася

 ""

Новонароджені руки під підборіддям

 ""

Макро фото крупним планом

 ""

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.