Цей обліковий запис Instagram показує, яку собаку ви вибрали. Тут 9 з кращих

Дуже вражають ці фотографії. У деяких людей вони викликають сміх, у інших тільки посмішку.

Ви коли-небудь замислювалися про те, чи підходить вам ваше ім’я? Цікаво, що кожен раз, коли ви чуєте певне ім’я, ваш мозок може передати зображення цієї людини.

І хоча це не обов’язково точно (насправді, це може бути дуже неточно), ви просто не можете допомогти собі згадати. Інтернет не був би місцем, яке ми обожнюємо, якби люди не думали підняти це явище на абсолютно новий рівень.

 ""

 ""

Отже, ось він, дивний, але веселий мем захоплює Instagram – він показує, якою твариною ви б керувалися, виходячи зі свого імені.

Є ім’я на будь-який смак: собаки, жаби, кози, щури, лінивці … І, звичайно, ще більше. На цей раз ми орієнтуємося на собак, щоб прикрасити ваш день!

 ""

 ""

 ""

Подивіться на наших чотириногих вихованців, яких ми любимо і обожнюємо. Багато імен дуже підходять їм. Як вони позую, виглядають в дзеркало і просто на вас – приносить задоволення не тільки господарям собак, але і шанувальників чотирилапих друзів в інтернеті.

Дуже вражають ці фотографії. У деяких людей вони викликають сміх, у інших тільки посмішку.

 ""

 ""

Однак усі сходяться на думці, що ці фотографії всім піднімають настрій і день встає з похмурого – світлим. Подивіться і ви ці прекрасні фотографії, на яких зображені різні собаки, в різних прикидах і різними виразами.

Можливо ви зацікавитесь з амплуа і свого вихованця зробите таке ж.

А можливо ці фото наштовхнути вас на думку як придумати щось щось нове.

 ""

 ""

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.