(Фото) 10 раз люди піднімали питання: «Що трапилося з моєю кішкою?»

Кішки дуже дивні істоти і ми, люди їх не завжди розуміємо.

Неможливо повірити, як мало ми знаємо про те, що ми називаємо нашими кращими пухнастими друзями. Добре, ми насправді не називаємо кішок так, тому що їм було б краще взагалі без людей, але ми б хотіли думати, що так воно і є.

Я маю на увазі, у нас тепер є докази того, що котячі сплять на деревах, утворюють надприродні форми з іншими котячими, і в деяких випадках це перестає діяти. Відімо, це не так.

У людей є цілий субреддіт, присвячений спостереженнями за кішками, які були спіймані на супер дивацтвах. Як дивно? Щоб не бути серйозним, ми представляємо вам незвичайні фото.

 ""

Редактор-мандрівник сказав нам, що він створив субреддіт в якості компаньйона для аналогічного субреддіта Whats Wrong With Your Dog. Спільнота собак, створене п’ять років тому, тепер налічує 875 тисяч учасників.

 ""

 ""

 ""

«Обидві субредіти служать місцем, де люди хваляться своїми домашніми тваринами, будучи дурнями», – сказав просто мандрівник. Він також був лаконічний, коли його запитали про ідею, що стоїть за цим: «зображення в значній мірі говорять самі за себе».

 ""

 ""

 ""

І це правда. Ми не знаємо, чому ці кішки ведуть себе так дивно, ми ніколи не знайдемо причину. Зрештою, це котяча логіка і єдине, в чому ми впевнені, це те, що наші людські правила не працюють.

 ""

 ""

 ""

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.