(Фото) 10 раз люди піднімали питання: «Що трапилося з моєю кішкою?»

Кішки дуже дивні істоти і ми, люди їх не завжди розуміємо.

Неможливо повірити, як мало ми знаємо про те, що ми називаємо нашими кращими пухнастими друзями. Добре, ми насправді не називаємо кішок так, тому що їм було б краще взагалі без людей, але ми б хотіли думати, що так воно і є.

Я маю на увазі, у нас тепер є докази того, що котячі сплять на деревах, утворюють надприродні форми з іншими котячими, і в деяких випадках це перестає діяти. Відімо, це не так.

У людей є цілий субреддіт, присвячений спостереженнями за кішками, які були спіймані на супер дивацтвах. Як дивно? Щоб не бути серйозним, ми представляємо вам незвичайні фото.

 ""

Редактор-мандрівник сказав нам, що він створив субреддіт в якості компаньйона для аналогічного субреддіта Whats Wrong With Your Dog. Спільнота собак, створене п’ять років тому, тепер налічує 875 тисяч учасників.

 ""

 ""

 ""

«Обидві субредіти служать місцем, де люди хваляться своїми домашніми тваринами, будучи дурнями», – сказав просто мандрівник. Він також був лаконічний, коли його запитали про ідею, що стоїть за цим: «зображення в значній мірі говорять самі за себе».

 ""

 ""

 ""

І це правда. Ми не знаємо, чому ці кішки ведуть себе так дивно, ми ніколи не знайдемо причину. Зрештою, це котяча логіка і єдине, в чому ми впевнені, це те, що наші людські правила не працюють.

 ""

 ""

 ""

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.