10 фотографій, щоб нагадати всім, що багато тварин набагато більше, ніж думають більшість з нас

Деякі тварини бувають дуже величезні.

Ми часто чуємо про найбільших тварин, які легко підносяться над людьми двічі, тричі, а деякі навіть десять разів. Але наскільки вони великі?

 ""

 ""

Давайте візьмемо синього кита, який відомий як одна з найбільших тварин в світі. Уявіть: найбільший з коли-небудь виміряних.

Якщо ваша голова паморочиться, прямо внизу знаходиться колекція фотографій тварин, їх розміри в перспективі і виконують роль «просто уявіть» для нас. Від дуже великих мейн-кунів до гігантських сибірських тигрів – це великі хлопчики і дівчатка тваринного світу.

 ""

 ""

Зазвичай ми представляємо котячих як милих маленьких кульок, які, незалежно від того, як швидко вони ростуть, все одно відмінно вписуються в наші коліна. Але є одна порода кішок, відома як мейн-кун.

 ""

 ""

Вони найбільші домашні кішки.

Яким би значним не був масштаб мейн-кунів, це не найважливіша особливість, коли справа доходить до виставок. Джесс сказала, що «хороша структура кісток, особливості та« не дуже екстремальний »зовнішній вигляд краще, а також, звичайно, темперамент і здоров’я» важливіше для завоювання титулу в великій грі.

 ""

 ""

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.