Бродячий пес, яка продовжує відвідувати автосалон, приймається персоналом і отримує роботу

Бродячий пес, яка була сповнена рішучості отримати роботу своєї мрії в автосалоні Hyundai, побачила, що її наполегливість окупилася після того, як їй дали роботу - і будинок.

Бродячий пес, який продовжував з’являтися в автосалоні Hyundai, отримав завдання зустрічати і вітати клієнтів, і тепер він був прийнятий в якості офіційного талісмана автосалону.

Бродячий пес, яка була сповнена рішучості отримати роботу своєї мрії в автосалоні Hyundai, побачила, що її наполегливість окупилася після того, як їй дали роботу – і будинок.

Раніше в цьому році співробітники філії Hyundai Prime в Бразилії помітили собаку, яка очікує біля виставкового залу, і припустили, що в кінцевому підсумку вона піде.

 ""

Але час минав, бездомний пес продовжував з’являтися, і в одну особливо дощову ніч керуючий, Емерсон Маріано, зглянувся над ним і запросив його і пригостив їжею і водою.

Одинокий пес, здавалося, був сповнений рішучості залишитися і йому не треба було багато часу, щоб завоювати серця співробітників, які зробили його талісманом дилерського центру.

Вони назвали його Тусон Прайм і найняли його як «професійного консультанта», дали йому значок співробітника і навчили його роботі з телефонами.

Хоча початковий план полягав у тому, щоб просто забезпечити собаці тепле місце для ночівлі, природна здатність Тусон вітати і взаємодіяти з клієнтами принесла йому підвищення перед будинком.

 ""

Менеджер виставкового залу Емерсон сказав Top Motors Brazil, що відгуки про обслуговування клієнтів в Тусоні були виключно позитивними і він поліпшив своє представництво завдяки своїй «дуже турботливою і слухняною натурі».

Клієнти, які купили машину, навіть повернулися, щоб привітатися з Тусоні і вручити йому подарунки в якості подяки.

Маріано сказав, що відразу ж прив’язався до собаки після того, як запропонував їй укриття від дощу, і запропонував раді директорів зробити його офіційним талісманом.

Він сказав: «Врешті-решт, компанія завжди була дружелюбна до домашніх тварин, тому тепер ми вирішили реалізувати цю ідею на практиці, маючи власного вихованця саме в більш складний час, подібне нинішньому, з такою великою кількістю покинутих тварин».

Тусона відвезли до ветеринарів, щоб переконатися, що він отримав всі необхідні щеплення і його підвищення по кар’єрних сходах в Hyundai означає, що тепер він також повинен зіграти головну роль в національній рекламної кампанії виробника автомобілів.

Схожі статті

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.