(Відео) Німецький хакер перетворює сосиски в робоче фортепіано

Патрік дістав кілька традиційних німецьких сосисок, підключив їх до проводів, які були підключені до різного звукового обладнання, і зробив повноцінне піаніно.

В Інтернеті багато цікавого. Більшість з них досить корисні і навіть дивні, але інші часто бувають непотрібними і дивними. І ви повинні любити це, тому що, ймовірно, немає кращого виходу для творчості, ніж Інтернет, незалежно від того, яку форму він може приймати.

Зустрітися з Патріком з «Миру Патріка», який проявив свої творчі здібності таким чином, про який, ймовірно, ніхто і не подумав. Він дістав кілька традиційних німецьких сосисок, підключив їх до проводів, які були підключені до різного звукового обладнання, і зробив повноцінне піаніно. Так, Ви прочитали це правильно.

Інтернет повний випадкових, але чудових речей, а тепер є і піаніно з сосисками.

 ""

Патрік веде блог під назвою «Світ Патріка», і, як гордо заявляється в його слогані, це блог, присвячений марної трати часу. Однак я б не сказав, що це марна трата часу, тому що Патрік в кінцевому підсумку створив, ймовірно, перше в світі – і, можливо, єдине – піаніно з сосисок.

Отже, він завантажив відео зі своєю музичною установкою в Інтернет ще в січні 2019 року, але воно з’явилося в Інтернеті тільки зараз, що привернуло увагу багатьох інтернет-користувачів. На відео ми, імовірно, бачимо, як Патрік тестує свій винахід під назвою Bockwurstklavier, або Bockwurst Piano. Боквурст – це традиційна німецька ковбаса з телятини і свинини.

Піаніно складається з 10 клавіш-сосисок, кожна з яких підключена до проводу, який веде до монтажній платі та іншого обладнання для обробки звуку. Кожен раз, коли Патрік торкається до ковбаси, одночасно торкаючись елемента обладнання на задньому плані, «машина» видає звуки фортепіано.

Клавіші працюють або при торканні їх окремо, або разом, як показано на відео, тому можна грати повні акорди і, отже, кілька мелодій. Поки є контакт з іншим електричним обладнанням, дотик до клавіш з сосисками виробляє звук.

Як видно з відео, як тільки Патрік стосується сосисок, звучать різні звуки фортепіано.

Одночасно можна грати на кількох клавішах (сосисках), що означає, що це дозволяє використовувати повні акорди.

Тепер піаніно не дотягує до повної октави, так як для цього буде потрібно 12 клавіш – 7 природних клавіш (білі) і 5 дієз і бемоль (чорні). Тим не менш, є тільки 10 клавіш, що, ймовірно, є стандартною кількістю сосисок в одній упаковці, але ви знаєте, що це як і раніше дає відмінні результати, оскільки виразно звучить як фортепіано, незважаючи на те, що це буквально ковбаса.

Internauts подумали, що це відмінний музичний механізм, і багато хто сміявся над тим, наскільки все це випадкове, але цілеспрямоване. У той час як одні хвалили цю прекрасну частину німецької інженерії, інші жартували, запитуючи, чи є ще версія Leberkäse, ще один м’ясний продукт в Німеччині, зроблений з яловичини, свинини і бекону, схожий на ковбасу з болонського мови.

Хоча у нього всього 10 клавіш, цього більш ніж достатньо для відтворення безлічі пісень і мелодій.

Це точно не та гостра ідея, яка прикрасила Інтернет.

Це не перше музичне починання Патрика, оскільки було ще одне відео, в якому він програмував музичні петлі, які активуються при дотику до пивним банкам Radeberger, як показано в цьому відео. Буде дуже до речі для танцювальних рейвов або Октоберфесту.

Що ви думаєте про це? Якби вам потрібно було вивчити новий інструмент, ви б вирішили зіграти на шматку їжі, і якщо так, то на якому?

Схожі статті

Стала частіше купувати буряк, коли скуштувала в гостях салат. Їдять навіть ті, хто ніс воротить від буряка

Якщо ви думаєте, що не любите буряк, ви просто не вмієте його правильно готувати. Пропоную спробувати незвичайний рецепт салату з вареного буряку та зеленню, який підкорить серце будь-якого гурмана.

Кому 27-річна Мішель Андраде присвятила хіт “В твоїх очах”: “У будь-якому разі йому дуже подобається”

Мішель Андраде останнім часом живе на дві країни. А ось її бойфренд постійно перебуває у Києві, тож артистка поспішає на зустрічі з коханим, навіть присвятивши йому пісню.

“Перебиває та рветься до мене в кадр”: Наталія Мосейчук показала Філімона, який заважає їй проводити ефіри

Наталія Мосейчук вперше показала того, хто заважає їй вести програму. Філімон весь час перебивав ведучу і постійно рвався до неї в кадр. Чи готова зірка взяти в команду нового співведучого?