Людина «не думав двічі»: історія порятунку собаки з крижаної води

Дон Чатто каже, що знав, що повинен був зробити. Пес незнайомця впав в крижані води струмка Тонаванда біля входу в парк острова Еллікотт в місті Тонаванда.

Дон Чатто каже, що знав, що повинен був зробити. Маленький сірий тер’єр незнайомця впав в крижані води струмка Тонаванда біля входу в парк острова Еллікотт в місті Тонаванда.

Чатто, який вважав, що собака довго не виживе, тому увійшов в холодний струмок, щоб його врятувати.

«Він тільки бачив ситуацію, і він не думав двічі», стверджували свідки.

Як це відбулося

Чатто, житель Уитфилда, який працює водієм вантажівки в The Buffalo News, був в парку, щоб вигулювати своїх собак. Це місце він зі своїми собаками відвідує пару раз в тиждень.

Коли він збирався йти, до нього підійшов чоловік і запитав, чи бачив він свою собаку. Двоє чоловіків розлучилися і почали пошуки.

Приблизно через 10 хвилин Чатто не виявлено собаку і припустив, що власник знайшов зниклу тварину. Збираючись знову покинути парк, коли дві собаки Чатто зупинилися біля підніжжя пішохідного моста. Чатто нічого не бачив. Він думав, що його собаки реагують на птицю або качку.

Вони почали далі прогулюватися, але собаки знову зупинилися.

Ось тоді він почув слабкий пхикання.

“Вони в значній мірі сказали мені, що там щось було”, сказав Чатто про своїх собак, Майло і герцога.

Потім він поліз у воду

Чатто сказав, що не впевнений, як довго собака була в воді. На той час, коли прибудуть які небудь аварійно рятувальні служби, він подумав, що може бути вже занадто пізно.

Товщина льоду становила від 6 до 8 дюймів. Чатто, який приїжджав в парк для собак протягом декількох років, знав, що тут було дрібно.

«Не багато людей будуть шукати чужу собаку», сказав господар пса. «Він просто бачив ситуацію, і впорався з нею».

Добравшись до собаки і витягнувши її з крижаного струмка, Чатто пішов трохи іншим шляхом назад до берега, при цьому розбиваючи та ламаючи лід. За його словами, важко було вибратися з води несучи на руках пса, тому господар собаки увійшов в воду, і Чатто кинув йому собаку.

«Як тільки мій адреналін випарувався, все було не так вже й погано», сказав Чатто про крижану воду. По дорозі до берега у нього почалися легенькі проблеми з диханням.

Чатто сказав, що згодом він був стурбований станом собаки. Йому сказали, що собака вижила і був а виписана з ветеринарної клініки в п’ятницю. Він сказав, що ще не розмовляв з власником собаки, але йому сказали, що чоловік попросив його контакти.

Чатто сказав, що він не герой. Це його дві собаки, відчули потопаючого пса і вони заслуговують подяки.

Якби не вони, то сказав він, я б не побачив собаку у воді.

«Я тільки зробив свою чоловічу роботу», сказав Чатто.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Ці молитви допоможуть вам в скрутну хвилину

Нагадаємо, Лілія – завод чистого повітря, що привертає любов і щастя

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.