Люди похилого віку діляться своїми барвистими зачісками в соцмережах

Сміливі експерименти з волоссям увінчалися успіхом.

Ми схильні асоціювати старих людей з сивим волоссям і в той час як багато хто з них виглядають як мудрі чарівники, інші вибирають щось більш барвисте.

Патті Смід була рудою з 1988 року, але їй це набридло, і вона вирішила, що їй потрібні зміни. Її син, майстер-колорист-косметолог, погодився допомогти.

Тепер в її волоссі 6 різних кольорів: синій, темно-синій, пурпуровий, пурпурно-зелений, зелений і рожевий, а також трохи обесцвеченного блонда, який він не згадав.

 ""

Відзначаючи результат 12 серпня Смід опублікувала в Твіттері кілька фотографій своїх недавно фарбованого волосся, сказавши: «Мені 74 роки, і я зробила це сьогодні з моїми волоссям, мені це подобається! Що ви все думаєте і чесно кажучи! Я повинна бути консервативним і ніколи не могло бути нічого подібного! ”

Її твіт миттєво став вірусним, набравши близько 370 тисяч лайків і це в значній мірі кращий відгук, який вона могла отримати. Це також надихнуло інших літніх людей ділитися фотографіями своїх сміливих зачісок, нагадуючи всім ніколи не припиняти експерименти.

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.