5 фотографії богомолів, які показують, наскільки гарні ці комахи

Ці комахи - грізні хижаки.

Фотограф дикої природи Панг Вей багато знімає з близької відстані. В основному це маленькі істоти, які зазвичай не привертають нашої уваги і такі маленькі, що ми проходимо повз них, навіть не помічаючи їх.

 ""

 ""

Велика і важлива частина роботи Уея – богомоли або богомоли, як люди люблять їх називати. Вони отримали цю назву за свої видатні передні ноги, які зігнуті і пов’язані один з одним під кутом, який передбачає положення для молитви.

Але незалежно від того, як ви їх називаєте, ці комахи – грізні хижаки. У них трикутні голови, розташовані на довгій «шиї» або подовженою грудній клітці. Богомоли можуть повертати голову на 180 градусів, щоб сканувати область двома великими складними очима і трьома іншими простими очима, розташованими між ними.

 ""

Зазвичай зелені або коричневі і добре замасковані в навколишньому середовищі, богомоли влаштовуються в засідці або терпляче переслідують свою здобич. Вони використовують свої передні ноги, щоб заманити здобич в пастку, рефлекси настільки швидкі, що їх важко помітити неозброєним оком. Їх ноги забезпечені шипами для лову видобутку і закріплення її на місці.

Мало хто фотографи відобразили, наскільки приголомшливі ці маленькі Берсерк. І Вей – один з них.

 ""

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.