Як помер легенда рок-н-ролу Елвіс Преслі

Елвіс ПРЕСЛІ помер понад чотири десятиліття тому, але його причина смерті була головною дискусією серед провідних експертів і широкій публіці все ще потрібно буде чекати багато років, щоб дізнатися причину смерті.

Елвіс ПРЕСЛІ помер понад чотири десятиліття тому, але його причина смерті була головною дискусією серед провідних експертів і широкій публіці все ще потрібно буде чекати багато років, щоб дізнатися причину смерті.

Елвіс досяг би піку своєї кар’єри в 85 в середу, але замість цього помер 16 серпня 1977, після зупинки серця в його ванній кімнаті.

Передісторія

У вокаліста My Way була давня історія зловживання рецептурними наркотиками, яка, як кажуть, зіграла свою роль в його раптової смерті. Проте, як саме 42 річний чоловік міг постраждати   було в центрі дискусій.

Розтин було проведено в той же день, коли Елвіс помер, щоб визначити точну причину смерті, але широка публіка не буде знати справжній зміст звіту до 2027 року, тому що його батько наклав заборону на розголошення експертного висновку протягом 50 років.

Компетенція та етика двох централізовано залучених медичних працівників також були серйозно поставлені під сумнів під час його смерті.

Припущення лікарів

Доктор Джеррі Франциско запропонував причину смерті до завершення розтину, стверджуючи, що основною причиною є серцева аритмія.

У той час як доктор Джордж Нікопулос, який згодом був звільнений за правопорушення, прописав більше 10 000 доз заспокійливих, амфетамінів та наркотиків.

Його ліцензія була припинена на три місяці, і вона була остаточно відкликана в 90 х роках після того, як Медична рада Теннессі висунув нові звинувачення.

Письменник Френк Коффі пізніше стверджував, що смерть Елвіса була викликана маневром Вальсальви, формою запору, зазвичай викликається вживанням наркотиків.

Містер Коффі вважав, що постійні навантаження Елвіса змусили його серце зупинитися.

Досвідчений лікар д р Ден Ворлік, який також був присутній на розтині, погодився з думкою пана на Коффі, назвавши зловживання наркотиками основною проблемою.

У серпні 2019 року його сказав: “Хронічний запор Преслі результат багаторічного зловживання лікарськими препаратами і жирів з високим вмістом холестерину, викликали так званий маневр Вальсальви.”

Простіше кажучи, спроба дефекації стиснула черевну аорту співака, закривши його серце.

Що говорить колишня дружина

Колишня дружина Елвіса, Прісцилла сказала: «У нас була його скринька, ззаду, між вітальнею і їдальнею.

Ліза [Марі Преслі, дочка Елвіса і Прісцилли] і я ходили вночі приблизно о 2 годині ночі.

“І у мене був браслет, який я їй подарувала, вона одягла його, і ми наділи його на його зап’ясті. Просто дивитися на нього і все ще не вірити, це просто занадто сюрреалістично.

“Навіть повертаючись до того часу, це було руйнівно, це було руйнівно” – сказала вона.

Елвіс похований в саду медитації Грейсленда поруч зі своїми батьками і бабусею, куди тисячі шанувальників приїжджають, щоб вшанувати їх.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Ці молитви допоможуть вам в скрутну хвилину

Нагадаємо, Лілія – завод чистого повітря, що привертає любов і щастя

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?