Олексій Навальний в комі: галюциногенна отрута або отруєння таблеткою від похмілля?

20 серпня вранці стало відомо, що літак, на борту якого перебував засновник Фонду боротьби з корупцією Олексій Навальний, екстрено приземлився в аеропорту Омська.

Рейс прямував з Томська в Москву, однак пасажир в ньому спочатку кричав від диких болів в області живота, а потім і зовсім втратив свідомість. Екіпажем було прийнято рішення – терміново посадити літак в Омську і викликати лікарів.

Зараз Навальний підключений до апарату штучної вентиляції легенів: лікарі не впевнені, що зможуть відкачати

Твиттер Киры Ярмыш, пресс-секретаря Алексея Навального
Твіттер Кіри Ярмиш, прес-секретаря Олексія Навального

У мережі існують дві версії, які могли довести блогера і політика до такого стану. Перша, вона ж найбільш ймовірна, тому що її підтримує і прес-секретар політика Кіра Ярмиш – умисне отруєння. Швидше за все, чоловікові підсипали щось в чай перед вильотом, адже, як стверджує Ярмиш, він з ранку пив тільки його.

Лікар Навального Анастасія Васильєва в терміновому порядку вилетіла до Омська, однак, за інформацією Ярмиш, лікарі не пускають її до пацієнта.

Твіттер Кіри Ярмиш, прес-секретаря Олексія Навального (В Омськ прилетіла особистий лікар Олексія Навального)
Твіттер Кіри Ярмиш, прес-секретаря Олексія Навального (В Омськ прилетіла особистий лікар Олексія Навального)

Не пускають до Олексія і його дружину Юлію.

Твіттер Кіри Ярмиш, прес-секретаря Олексія Навального
Твіттер Кіри Ярмиш, прес-секретаря Олексія Навального

“Тепер кажуть, що паспорт Юлі – недостатня підстава для відвідування. З нього« без свідоцтва про шлюб не слід, що вона дружина »”, – пише Ярмиш в своєму Твіттері.

Інша версія, яку розганяють опоненти потерпілого – швидше за все, той вчора випив забагато алкоголю, а з ранку, будучи в поганому стані, прийняв таблетку від похмілля. Вона і спровокувала таку реакцію.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.