(7 Фото) Хлопець покращує фотографії своїх кішок, використовуючи ручний виріз з дурним виразом обличчя перед їх мордочками

Instagram недавно був прикрашений підбіркою фотографій, на яких Атлас і Клеопатра були змінені за допомогою фотошопу.

Інтернет довів, що кішки – невичерпне джерело щастя і розваг. На цю мить Google може отримати понад 3,72 мільярда результатів по слову «кішка». І знаєш, що? Це число зростає.

Візьмемо, наприклад, Адріана і його улюблених кішок Атлас і Клеопатру. Попри те, що у них є свій власний Instagram, де обидва щодня доводять, що кішкам подобається, їх товариш – людина також розважається з ними – наприклад, робить фотошоп рукою з аркушем паперу, на якому є частина вираз обличчя на ньому, щоб вона виглядала як дурна фотографія кішок, корчаться пики.

 ""

Зустрітися з чарівною шотландської висловухий Атлас і довгошерстою шотландкою Клеопатрою, власниця якої вирішила прикрасити свої чарівні фотографії. Не те щоб їм були потрібні якісь поліпшення, тому що обидва вони чудові, але те, що він зробив, безсумнівно, було приємним і потішним доповненням.

 ""

Отже, їх Instagram недавно був прикрашений підбіркою фотографій, на яких Атлас і Клеопатра були змінені за допомогою фотошопу з рукою та аркушем паперу з випадковим виразом обличчя прямо перед їх милим пухнастою особою, створюючи досить правдоподібне враження, що довгошерсті насправді реагують дивно.

 ""

Виразу обличчя – це просто різні очі й роти. Знаєте, сердитий погляд, “ти серйозно? ” Особа, традиційна посмішка, похмурий погляд, дурне обличчя, неспокійне обличчя і всі інші вирази. А потім ваш мозок зробить все інше, роблячи його дуже правдоподібним виразом, яке могла б зробити будь-яка кішка.

 ""

«Я завжди шукаю ідеї для створення креативних постів і наткнувся на зображення в Інтернеті з білою маскою для особи з різними виразами обличчя», – пояснив Адріан, надихаючись фотографіями. «Це наштовхнуло мене на ідею зробити вираз обличчя білою смугою з акцентом на рот і очі, тому, що це найбільш виразні частини обличчя».

 ""

Instagram Атласу і Клеопатри сповнений дурних котячих речей. Все, від сну до разючих химерних поз для відпочинку та відеороликів Атласу, що дивиться в стелю, до чудового нявкання Клеопатри, і ще більш веселий фотошоп. У них понад 1700 постів і 121000 передплатників.

 ""

«Іноді буває складно змусити кішку позувати так, як ви хочете, на фотографії, тому я завжди намагаюся мати під рукою свій телефон / камеру. Однак за зображеннями виразів обличчя Атласу і Клеопатри ховається обман », – пояснив Адріан. «Фрагменти карти й руки були змінені за допомогою фотошопу, після того, як я зробив знімок, оскільки було б занадто складно щоразу поєднувати одну і ту ж позу з різними ротами й очима. Очі та роти змінені відповідно до виразів обличчя. Просто потрібно було зрозуміти, які вислови працюють найкраще ».

 ""

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.